Actualizare METEO | Una caldă și-alta rece, tot așa de azi până duminică. Ba plouă și e frig, ba se mai încălzește

23 apr. 2024
1425 afișări
Actualizare METEO | Una caldă și-alta rece, tot așa de azi până duminică. Ba plouă și e frig, ba se mai încălzește
Actualizare METEO | Una caldă și-alta rece, tot așa de azi până duminică. Ba plouă și e frig, ba se mai încălzește | Sursa foto: Agerpres

Administrația Națională de Meteorologie anunță că temperaturile vor fi scăzute azi și va ploua în București. În weekend, vremea se va îmbunătăți și ne vom putea bucura de un sfârșit de săptămână cu temperaturi ușor mai ridicate.

ANM anunță ploi și frig săptămâna aceasta

Temperaturile vor fi scăzute marți, 23 aprilie, în București, iar locuitorii sunt sfătuiți să nu plece de acasă fără umbrele și fără haine puțin mai groase, pentru că va ploua, potrivit ANM.

Temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius, iar minima termică va fi de 7 grade. Vântul va sufla cu 14 km/h.

Alina Șerban a declarat, la Antena 3 CNN, că temperaturile de săptămâna aceasta vor varia de la 15…16 grade la 20…21 de grade.

Miercuri, 24 aprilie, scăpăm de ploi, iar vremea se va îmbunătăți. Vom avea parte de o maximă termică ce va ajunge la 23 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla cu 18 km/h. Temperatura minimă va fi de 10 grade.

Joi, 25 aprilie, temperatura maximă va fi de 18 grade și se anunță ploi slabe. Cerul va fi mai mult acoperit de nori, iar vântul va bate cu o viteză de 21 km/h. Minima termică va fi de 9 grade.

Vineri, 26 aprilie, meteorologii anunță că temperatura maximă va fi de 22 de grade, iar cerul va fi variabil. Vântul va sufla cu o viteză de 11 km/h. Minima termică va ajunge la 6 grade.

În weekend, vremea se va îmbunătăți și temperaturile vor crește ușor.

De 1 Mai și de Paște, în Capitală, temperaturile vor scădea, a declarat Alina Șerban, meteorolog ANM.

Și în zona capitalei vom avea variații termice de la o zi la cealaltă, temperaturile vor varia săptămâna aceasta de la 15…16° la 20…21°, se încălzește destul de mult în weekend și la începutul săptămânii următoare și din nou, în intervalul 1-6 mai, în capitală se mai răcește. Și aici vor apărea ploile, din când în când, însă nu vor fi de lungă durată.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies