Actualizare METEO | Temperaturi ridicate și cer variabil, azi, în București. ANM a emis prognoza specială pentru Capitală

27 iun. 2024
1293 afișări
Actualizare METEO | Temperaturi ridicate și cer variabil, azi, în București. ANM a emis prognoza specială pentru Capitală
Actualizare METEO | Temperaturi ridicate și cer variabil, azi, în București. ANM a emis prognoza specială pentru Capitală | Sursa foto: Agerpres

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo specială pentru București. Specialiștii anunță că temperaturile sunt ridicate, fiind cuprinse între 33…34 de grade Celsius.

Prognoza meteo specială pentru București

Meteorologii anunță prognoza specială pentru București, care a intrat în vigoare azi și va fi valabilă până vineri, 28 iunie, ora 03:00. Temperaturile sunt ridicate, înregistrându-se 33…34 de grade Celsius în Capitală, potrivit ANM.

Minima termică va fi de 17 grade, cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla moderat în intervalul menționat.

Vremea va fi călduroasă. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 17 grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze la rafală de până la 30…35 km/h.

Prognoza meteo pentru București, în weekend, și pe 1 iulie

Vineri, 28 iunie, ANM anunță că temperatura maximă care se va înregistra în București va fi de 34 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul va bate cu 11 km/h. Minima termică va fi de 17 grade.

Sâmbătă, 29 iunie, maxima termică ajunge la 36 de grade Celsius, iar minima va fi de 20 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla cu o viteză de 13 km/h.

Duminică, 30 iunie, în ultima zi din luna iunie, în Capitală se vor înregistra 36 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va bate cu 11 km/h. Minima termică, anunță meteorologii, va fi de 20 de grade.

Totodată, luna lui cuptor va începe cu temperaturi extrem de ridicate. Luni, 1 iulie, ANM anunță că maxima termică va fi de 39 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va bate cu 11 km/h. Minima termică va fi de 19 grade.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies