Actrița Catherine Zeta Jones filmează zilele acestea în București pentru serialul Wednesday, în regia lui Tim Burton. Ce mesaj le-a transmis românilor | VIDEO

19 oct. 2021
276 Afișari
Actrița Catherine Zeta Jones filmează zilele acestea în București pentru serialul Wednesday, în regia lui Tim Burton. Ce mesaj le-a transmis românilor | VIDEO
Actrița Catherine Zeta Jones filmează zilele acestea în București pentru serialul Wednesday, în regia lui Tim Burton. Ce mesaj le-a transmis românilor | VIDEO

Cunoscuta actriță de Hollywood, Catherine Zeta Jones, se află în aceste zile în România, unde filmează în București o serie de scene pentru serialul Wednesday, în regia faimosului Tim Burton. Vedeta le transmis un mesaj fanilor români, printr-o postare pe Instagram.

Actriţa Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 53 de ani și laureată a premiului Oscar, se află în aceste zile la filmări în Bucureşti, pentru serialul „Wednesday” în regia marelui Tim Burton. Vedeta le-a transmis fanilor români și nu numai un mesaj de la fereastra camerei sale de hotel. Aceasta s-a filmat în zorii zilei, înainte de răsăritul soarelui și a făcut totul public pe Instagram.

Catherine Zeta-Jones, mesaj pentru fanii săi

Actrița de talie mondială a transmis, într-un clip video, că se pregăteşte să intre la machiaj pentru a deveni Morticia Addams, rolul jucat în serial.

„Soarele încă nu a răsărit la București și eu merg la coafură și machiaj pentru a mă transforma în Morticia Addams. Priviți afară, frumosul București! Bună dimineața!”, a spus Catherine Zeta-Jones pe Instagram, într-un clip video.

Vestea rolului a fost dată acum câteva săptămâni

În urmă cu câteva săptămâni, actriţa anunţa pe reţeaua de socializare că are ocazia să o joace pe Morticia Addams în regia incomparabilului Tim Burton pentru „Wednesday” la Netflix. De asemenea, va juca alături de Luis Guzman (cu care a filmat la „Traffic”) care va fi Gomez, şi cu fabuloasa Jenna Ortega în rolul titular ca Wednesday Addams.

Actriţa a câștigat un Oscar pentru interpretarea din „Chicago” (2002). Aceași peliculă i-a adus şi un trofeu BAFTA şi o nominalizare la Globurile de Aur.

B365.ro scris de acest serial încă din vară

“Wednesday” va avea opt episoade, este produs de Netflix și MGM/UA și va fi un serial live-action care urmărește perioada de studenție a teribilei Wednesday, mezina familiei Adams. Filmul va fi regizat de Tim Burton, informația a fost confirmată de Netflix pe contul său de Twitter. Tim Burton a ajuns în iulie la Castelul Peleș pentru prospecții.

Regizorul Tim Burton nu este pentru prima dată în România, a mai fost la București împreună cu prietenul său, Johnny Deep, în anul 2016, atunci când actorul a concertat cu trupa sa “ The Hollywood Vampires”. Pe scenă, membrilor fondatori ai formației – Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) şi actorul-muzician Johnny Depp – li s-au alăturat Robert DeLeo (Stone Temple Pilots), Matt Sorum (Guns N’ Roses şi Velvet Revolver), Tommy Henriksen (Alice Cooper Band) şi compozitorul şi mulți-instrumentist Bruce Witkin.

Este programat ca filmările să aibă loc timp de şase luni, în mai multe locuri din ţară, şi ca serialul să fie lansat la finalul anului 2022.

Cookies