ȘTIRI

Actorul Sebastian Roche va fi înlocuit de Mark Sheppard la Comic Con

Actorul de origine britanică s-a remarcat de-a lungul timpului cu roluri de neuitat în numeroase seriale de success din cultura populară. El i-a interpretat pe Romo Lampkin în *Battlestar Galactica*, pe Jim Sterling în *Leverage*, pe Curtin Hegan în *White Collar* și bineînțeles, pe Crowley în *Supernatural,* un personaj extrem de îndrăgit de fani datorită complexității sale: sarcastic, malefic, egoist, dar surprinzător și fascinant de fiecare dată, anunta organizatorii evenimentului.

Cei care și-au achiziționat bilete pentru panel, autografe sau poze cu Sebastian Roche le pot folosi pentru Mark Sheppard, fără să fie nevoiți să achite vreo suma suplimentară.

Cei care își doresc recuperarea contravalorii biletelor pentru actor o pot face începând cu 10 aprilie de la punctele de vânzare de unde și le-au achiziționat. În ceea ce privește biletele cumpărate online, recuperarea se poate realiza printr-un e-mail trimis rețelei Myticket.

East European Comic Con este cea mai mare convenție a pasionaților de seriale, filme, benzi desenate, jocuri si animatie din Europa de Est, având ca sursă de inspirație mult apreciatul Comic Con de la San Diego.

În 2014, între 9-11 mai la Romexpo și Pullman Hotel, fanii se vor putea întâlni cu actorii de la Hollywood, Jason Momoa (Urzeala Tronurilor, Conan, Stargate Atlantis), Mark Sheppard (Supernatural, Battlestar Galactica), Natalia Tena (Harry Potter, Urzeala Tronurilor), dar și cu reprezentanți de seamă ai cosplay-ului precum celebra Yaya Han sau ai benzilor desenate precum Ian
Churchill.

Biletele pot fi achiziționate din rețelele Myticket, Eventim și din magazinele Diverta din țară.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button