ARHIVA B365

Actorul Mircea Albulescu a fost externat

Mircea Albulescu a ieşit, sâmbătă, pe uşa Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara într-un scaun cu rotile, fiind condus de o asistentă până la maşina fiului său, care îl aştepta, scrie Mediafax.

Actorul a glumit cu jurnaliştii care îl aşteptau, spunându-le că nu va merge acasă, ci ”la un spital plin cu fete frumoase”.

„Nu mă duc acasă, mă duc la spital, mă duc la un spital plin de fete frumoase, de băieţi deştepţi, plin de doctori, care toţi îmi vor spune «stai cuminte, stai cuminte, totul o să fie bine». O să fie bine până când? Până joi, bineînţeles. Bine că a trecut o perioadă, nu a fost uşor, nu a fost frumoasă, nu am fost nici devreme acasă. Neapărat să fim cu toţii sănătoşi, neapărat cu toţii să venim la teatru, neapărat cu toţii să citim, să ascultăm, să privim gesturile artistice. E un balsam bun pentru sufletul fiecăruia dintre noi”, a spus Mircea Albulescu.

Fiul actorului, Matei Albulescu, a precizat că tatăl său va fi internat, după ce va ajunge la Bucureşti, într-un centru de recuperare cardio, iar drumul de la Timişoara până în Capitală îl va face cu avionul.

„Totul a fost foarte bine din punct de vedere medical şi clinic, dar e foarte slăbit. Vom merge la un centru de recuperare cardio şi sper ca în două-trei săptămâni să fie pe picioare. Este în regulă pentru un zbor cu avionul, şi profesorul Gaşpar (Marian Gaşpar, medicul care l-a operat pe actor – n.r.) a spus că e în regulă, deci putem zbura liniştiţi. Stă bine şi fizic, şi psihic”, a spus fiul actorului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button