Actorul Iurie Darie a fost internat la Spitalul Floreasca

de:
27 apr. 2011
0 afișări
Actorul Iurie Darie a fost internat la Spitalul Floreasca

„Este conştient. A avut o pierdere a cunoştinţei pe stradă, a leşinat. A fost luat cu un echipaj de la noi de la SMURD. Acum este în investigaţii. În acest moment este stabil şi nu sunt probleme”, a declarat pentru REALITATEA.NET Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca.

Soţia actorului, Anca Pandrea, a declarat însă la Realitatea TV că este vorba de o indigestie. „Eram la bancă şi a început să vomite că a mâncat foarte mult. E o indigestie. Totuşi îi fac analizele”, a declarat Anca Pandrea, soţia actorului.

Pentru că este cunoscut cu afecţiuni cardiologice, medicii de la Spitalul Floreasca au decis ca actorul să fie internat pentru 24-48 de ore, în cadrul Secţiei de Cardiologie a spitalului, sub supraveghere.

Iurie Darie a ajuns la spital şi în luna ianuarie a acestui an, Atunci, actorul s-a prezentat la Spitalul de Urgenţă „Floreasca” din Capitală, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla într-un restaurant. Iurie Darie a venit la Camera de Gardă a Spitalului „Floreasca”, acuzând o stare de rău. Potrivit medicilor, el ar fi suferit atunci o lipotimie.

Cookies