Actorul George Mihăiţă, implicat într-un accident auto. Avea ceva alcoolemie când a intrat într-o maşină oprită şi în refugiul STB

01 iul. 2021
272 Afișari
Actorul George Mihăiţă, implicat într-un accident auto. Avea ceva alcoolemie când a intrat într-o maşină oprită şi în refugiul STB

Cunoscutul actor George Mihăiţă, în vârstă de 72 de ani, a fost implicat miercuri seară într-un accident auto. Beat fiind, cu alcoolemie extrem de ridicată, acesta a intrat într-o maşină oprită şi în refugiul STB. Pe numele său a fost deschis un dosar penal.

Actorul George Mihăiţă a fost implicat aserara într-un accident în Bucureşti. Din primele informații oferite de polițiști, acesta avea o alcoolemie de peste unu la mie.

Accident auto serios miercuri în Capitală

Informația că George Mihăiţă a fost implicat într-un accident pe Bulevardul Basarabia, miercuri seară, a ajuns deja în online, omul de teatru fiind chiar filmat după accident. Imaginile au fost postate pe Youtube.

Ce au stabilit polițiștii în urma accidentului

În cursul nopții, după ce au făcut cercetările de rigoare, poliţiştii din Bcurești au stabilit că actorul George Mihăiță avea o alcoolemie de 1,05mg/l în aerul expirat, ca apoi să fie dus la INML pentru recoltarea de probe.

Se pare că actorul a intrat într-o maşină oprită şi în refugiul STB, după ce a pierdut controlul mașinii pe care o conducea. Ulterior, după incident, acesta a fost dus de poliţiştii bucureșteni la INML, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În jurul orei 21:20, conducătorul auto în vârstă de 72 de ani care se deplasa pe Bd. Basarabia, când a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 86 a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat in coliziune cu un autovehicul staţionat, lovind totodată şi refugiul STB. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale”, transmite Brigada Rutieră într-un comunicat remis recent.

Mai mult, Brigada Rutieră mai precizează că actorul în vârstă de 72 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest şi a rezultat 1,05mg/l de alcool pur în aerul expirat, deci probabil alcoolemia din sânge era și mai mare de atât. Rămâne de văzut ce vor arăta analizele de la INML.

„În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”, a transmis Brigada Rutieră miercuri seară, într-o informare.

Începând cu anul 2000 actorul George Mihăiță este directorul Teatrului de Comedie din București. Acesta a fost decorat la 13 decembrie 2002 cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București”.

Cookies