BAZAR

Actorul Costas Mandylor din „Saw” va face nunta în România

Starul de la Hollywood Costas Mandylor, invitat special la gala Superkombat World Grand Prix de la Constanţa, a declarat că vrea să-și facă nunta în București, scrie realitatea.net.

„S-au comportat extraordinar cu mine, au fost câteva zile excelente”, a afirmat actorul care a împărţit scena cu Angelina Jolie (n.r. Beowulf), Jack Nicholson (n.r. Legământul), Denzel Washington (n.r. Virtuozitate) sau Gerard Butler (n.r. Meciul vieţii lor).

Costas Mandylor a mărturisit că în toamnă intenţionează să îşi facă nunta chiar în România.

„Eduard Irimia a venit cu ideea şi sunt încântat. Chiar am vizitat o locaţie în cadrul Militari Residence, însă nu ne-am hotărât. E a doua oară când vin la Bucureşti, dar mă simt ca acasă. Am întâlnit oameni sinceri şi foarte talentaţi. Vom decide totul în funcţie de proiectul pe care îl am acum în desfăşurare”, a mai afirmat Mandylor, care a dezvăluit că în momentul în care va stabili toate detaliile, îşi va invita şi prietenii de peste Ocean, printre care şi Gerard Butler.

Printre oaspeţi se vor număra Andrei Stoica şi Cătălin Moroşanu, doi dintre luptătorii favoriţi ai actorului. „Sunt mare fan Superkombat, Andrei e foarte tehnic, în timp ce în cazul lui Moroşanu, ca să-l dobori, ai nevoie de două mitraliere. Am fost impresionat de ceea ce am văzut live la Constanţa. Sper să pot ajunge şi în toamnă, la gala din Italia”, a mai declarat actorul în vârstă de 49 de ani.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button