BAZAR

Actorul american Matt Damon vine la Bucureşti

Matt Damon a declarat într-un interviu pentru site-ul vulture.com că va avea un mic rol în proiectul lui Gilliam, un artist pentru care ar face orice.

„Cineva i-a dat (lui Terry Gilliam, n.r.), în sfârşit, banii să facă filmul ăsta, slavă Domnului. Este un film cu Christoph Waltz şi Tilda Swinton. Aş face orice pentru Terry. Au trecut zece ani de când am lucrat cu el”, a adăugat actorul, care şi-a amintit cum a negociat cu regizorul modul în care arată personajul său.

„I-am scris lui Terry un e-mail uriaş, pentru că am avut o conversaţie lungă despre cum va arăta personajul, deoarece povestea are loc în viitor şi el avea o idee despre look-ul acestuia, dar apoi eu a trebuit să… (moment în care actorul a arătat că s-a ras pe cap, n.r.) şi i-am zis lui Terry :«Acum ce facem?»”. Terry Gilliam a ajuns, însă, la concluzia că schimbarea de look a lui Damon poate fi chiar un atu pentru personaj.

De asemenea, Damon şi-a amintit de reacţia regizorului: „«Am putea profita de faptul că te-ai ras pe cap. De ce să nu-ţi schimbăm freza?» (a spus Gilliam) şi mi-a trimis o poză cu mine cu părul alb, cu ţepi. «Am putea să profităm de faptul că eşti chel şi să te arătăm într-o manieră în care nu ai mai fost văzut»”.

Sursa: realitatea.net


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button