Actorul Adrian Nicolae reacționează în cazul scandalului în care a fost implicat Cosmin Nedelcu. „Sunt prieten cu Micutzu de 16 ani”

18 aug. 2021
2813 afișări
Actorul Adrian Nicolae reacționează în cazul scandalului în care a fost implicat Cosmin Nedelcu. „Sunt prieten cu Micutzu de 16 ani”
Sursa foto: Facebook

Actorul Adrian Nicolae a reacționat în urma scandalului în care a fost implicat prietenul său, Cosmin Nedelcu, zis Micutzu. Acesta a fost abordat în timp ce mergea la ziua de naștere a unui prieten de un bărbat care i-ar fi adresat injurii și i-ar fi bruscat iubita. În acel moment, artistul de stand-up și-a pierdut cumpătul și a dat curs acelor provocări.

Actorul Adrian Nicolae se implică în scandalul stand-up comediantului Cosmin Nedelcu, zis Micutzul. Acesta a fost abordat în noaptea de duminică, 15 august, de un bărbat care ar fi fost iritat de faptul că Micutzul ar fi răspuns salutului lansat de iubita sa. În acel moment, bărbatul a început să îi adreseze înjurături, la care actorul de stand-up a răspuns cu un gest obscen. Acest gest obscen a dus la escaladarea situației, iar cei doi au fost opriți cu greu din conflict de cei din jur.

Adrian Nicolae îi ia apărarea lui Micutzul în acest incident

Actorul a realizat o postare pe pagina sa de Facebook în care își exprimă punctul de vedere privind acest incident care a fost în ultimele zile pe buzele tuturor internauților.

Astfel, Adrian Nicolae se declară de partea lui Cosmin Nedelcu, despre care spune că îi este prieten de 16 ani. Mai mult, acesta a subliniat faptul că evenimentul acesta a fost unul cu adevărat neobișnuit, deoarece susține că în ultimii 10 ani Micutzul a evitat o multitudine de conflicte.

„Sunt prieten cu Micutzu de 16 ani. În ultimii 10 ani, l-am urmărit evitând mai multe conflicte decât și-a luat Mircea Badea pumni în gură de la motocicliști (deci multe). Uneori le-a evitat făcându-se că n-aude, alteori a conversat minute bune cu oameni care îl înjurau de morți.”, a scris actorul pe contul său de Facebook.

Televiziunile ar fi prezentat o variantă trunchiată a evenimentului, spune Nicolae

Mai mult, Adrian Nicolae susține că bărbatul de la masă l-ar fi jignit pe Cosmin Nedelcu doar pentru a-și impresiona partenera. Totodată, actorul acuză televiziunile că au transmis o variantă „trunchiată” și „senzaționalistă” a firului întâmplărilor. Nu în ultimul rând, acesta susține că „cocalarul” care l-ar fi jignit pe Micutzul și i-ar fi scuipat logodnica se poate considera „norocos” că a scăpat basma curată.

„Acum două seri, un gherțoi l-a jignit, ca să impresioneze femeia de la masă, pentru că asta fac gherțoii. Televiziunile au prezentat o variantă trunchiată și senzaționalistă a poveștii, pentru că asta fac televiziunile.

Ca om care îl cunoaște de 16 ani pe Micutzu, pot doar să spun că un cocalar care l-a insultat, i-a scuipat logodnica și i-a pocnit prietenul, apoi a trăit să mănânce căcat la televiziuni, e cel mai norocos cocalar care a trăit vreodată. Dovadă că se cere mult noroc ca să ajungi #judecătormilitar.”, a mai scris actorul în postarea cu pricina.

Cookies