Actorii de la Teatrul de Comedie din București au adoptat. Thalia a fost adusă acasă de Mihai Bendeac, după ce șeful George Mihăiță a fost complet de acord

17 nov. 2022
1848 Afișari
Actorii de la Teatrul de Comedie din București au adoptat. Thalia a fost adusă acasă de Mihai Bendeac, după ce șeful George Mihăiță a fost complet de acord
Actorii de la Teatrul de Comedie din București au adoptat. Thalia a fost adusă acasă de Mihai Bendeac, după ce șeful George Mihăiță a fost complet de acord. Sursa foto: Facebook/ ASPA București

O cățelușă de la centrul ASPA Pallady a fost adoptată de echipa de la Teatrul de Comedie București. După ce directorul teatrului, actorul George Mihăiță și-a dat acordul, actorul Mihai Bendeac s-a dus să o ia pe Thalia de la adăpost.

O cățelușă a fost adoptată de Teatrul de Comedie din București

Thalia are 4 ani, este incredibil de simpatică și de jucăușă. Începând cu această săptămână, cățelușa are o nouă casă la Teatrul de Comedie din București.

Blănoasa a fost adoptată de la centrul de adopții ASPA Pallady. Chiar actorul Mihai Bendeac a venit luni la adăpost să o ia, transmite Primăria Capitalei într-o postare pe pagina de Facebook.

„Sunt foarte fericit și absolut convins că și colegii mei de la teatru vor fi foarte fericiți și o să avem cu toții grijă de ea”, a declarat actorul.

🐶Thalia, muza comediei

Familia Teatrului de Comedie a botezat-o pe cățelușă „Thalia”, muza comediei, a transmis Mihai Bendeac.

Adopția a fost posibilă datorită Monicăi Similea, director adjunct al Teatrului de Comedie, care o știa pe cățelușă de când era pe stradă. A vorbit cu Mihai Bendeac despre cățelușă și, după ce au primit și acordul directorului general, actorul George Mihăiță, decizia a fost luată. Thalia a ajuns în echipa Comediei.

Patrupedul a stat de la începutul lunii noiembrie în centrul de adopții, unde a ajuns după o perioadă petrecută pe străzi. Acum, Thalia este microcipată, deparazitată, vaccinată și sterilizată.

Cine își dorește să urmeze exemplul actorilor de la Teatrul de Comedie, poate contacta unul dintre centrele de adopții ale ASPA:

Sau puteți merge la următorul târg de adopții organizat de ASPA. Va avea loc sâmbătă, 19 noiembrie, între orele 11:00 – 16:00, la magazinul MAXI PET din Militari.

„Thalia, o puștoaică de patru ani, prietenoasă și plină de viață”

Familia Teatrului de Comedie s-a mărit cu încă un membru!
Ea este Thalia, o puștoaică de patru ani, prietenoasă și plină de viață. Încă este timidă dar, cu siguranță, în echipa Comediei, nu după mult timp, va trece rampa!
Thalia a fost abandonată pe stradă și povestea ei ar fi fost tristă, dacă prietenii noștri de la ASPA Bucureștinu ar fi luat-o și nu ar fi îngrijit-o.
Ne-am gândit să-I schimbăm povestea într-una cu un final fericit, așa că – împreună cu Mihai Bendeac – am adoptat-o și, începând de astăzi, o veți putea cunoaște și voi, transmite actorul George Mihăiță într-o postare pe Facebook.

Clipul publicat de actorul Mihai Bendeac pe Facebook, mai jos:

Cookies