Activităţi sportive în toate şcolile şi liceele din Sectorul 6, luni

de:
04 apr. 2014
0 Afișari
Activităţi sportive în toate şcolile şi liceele din Sectorul 6, luni

Cea de-a doua ediţie a manifestării naţionale este prilejuită de Ziua Mondială a Sănătăţii şi îşi propune să promoveze sportul, în contextul în care implicarea publică este crucială pentru sănătatea şi calitatea vieţii tinerilor, informează un comunicat de presă remis B365.ro

Se urmăreşte, de asemenea:

demararea unei campanii la nivel naţional pentru strângerea de fonduri necesare tratamentului, reabilitării şi reinserţiei unui număr de consumatori, în clinici de specialitate din ţară;
combaterea consumului de substanţe nocive pentru organismul uman;
conştientizarea importanţei unui comportament adecvat pentru sănătatea fizică şi psihică;
dezvoltarea atitudinilor şi comportamentelor favorabile sănătăţii prin metode de promovare a sănătăţii pentru sănătate;
atragerea tinerilor către activităţi sportive.

La eveniment sunt aşteptaţi atât elevii, cât şi cadrele didactice, participarea fiind voluntară. Activităţile sportive se vor desfăşura într-o singură zi, 7 Aprilie 2014.

Luni, Colegiul Naţional „Marin Preda” din Sectorul 6 găzduieşte meciuri de fotbal, de handbal, scrimă şi rugby-tag.

La meciurile de şah care vor începe de la ora 12.00, sunt înscrişi ca jucători, alături de elevi, Viceprimarul Sectorului 6, Gabriel Petrea, Preşedintele Federaţiei Române de Şah, Sorin Iacoban, şi Preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache.
Organizatorii vor înmâna Diploma de Participare – Aur – unităţii de învăţământ care participă cu peste 200 de tineri; Diploma de Participare – Argint – pentru mai mulţi de 150 de tineri şi Diploma de Participare – Bronz – pentru un număr mai mare de 100 de participanţi.

În 2013, la campania „SPORTUL CONTRA DROGURI” au participat 21.125 elevi şi peste 260 de cadre didactice, fiind un real succes prin rândurile tinerilor amatori de sport.

 

Cookies