Activități pentru copii și adulți în centrul Bucureștiului cu ocazia festivalului ”Zilele unteatru”

14 iul. 2021
79 Afișari
Activități pentru copii și adulți în centrul Bucureștiului cu ocazia festivalului ”Zilele unteatru”
Activități pentru copii și adulți în centrul Bucureștiului

Mai multe activități pentru copii și adulți în centrul Bucureștiului vor avea loc cu ocazia festivalului ”Zilele unteatru”. Astfel, spectacole de teatru, concerte, proiecţii de film şi activităţi pentru copii se vor desfășura timp de o săptămână, în perioada 19-25 iulie, în centrul Capitalei.

Activități pentru copii și adulți în centrul Bucureștiului. Unteatru Open-Air, stagiunea de vară a companiei unteatru, anunță că reintroduce în circuitul cultural al Bucureștiului Grădina Casei Universitarilor, de pe strada Arthur Verona.

Aceasta va fi inaugurată în perioada 19 – 25 iulie cu ocazia festivalului anual de teatru şi muzică ”Zilele unteatru”.

Unteatru invită, cu ocazia celei de-a 11-a aniversare, spectatorii de toate vârstele să descopere cele mai noi producţii ale companiei, spectacole în premieră, filme, activități pentru cei mici sau concerte în centrul Bucureștiului.

Activități pentru copii și adulți în centrul Bucureștiului. Programul evenimentului

În deschiderea evenimentului, pe 19 iulie, Mihai Dobre, cel care semnează muzica din spectacolul „Domnişoara Iulia”, care se va ține de la ora 21:00, va anima atmosfera din spaţiu printr-un opening party cu acces liber.

A doua zi, pe 20 iulie, începând cu aceeaşi oră, va fi proiectat filmul „Another Round”, titlu premiat în iarnă de Academia Europeană de Film şi care a primit Oscarul pentru cel mai bun lungmetraj internaţional. În deschiderea serii, Dan Byron va susține un concert, de la ora 19:00.

Pe 21 iulie, de la ora 19:00,  Oigăn, cunoscut pentru colaborările cu trupe precum Robin and The Backstabbers, Kumm şi Moon Museum, va susține un concert, iar de la ora 21:00 Florina Gleznea, Cristina Casian şi Mădălina Anea vor reveni pe scenă în spectacolul ,,3 surori’’ (r. Peter Kerek).

Pe 22 iulie, în spaţiul dedicat proiecţiilor va rula „Aici Moscova”, cea mai nouă producţie #unteatruCinematic. De la ora 19:00, iubitorii de muzică sunt invitaţi să-i descopere în concert pe cei de la Dimitri’s Bats.

EMIL urcă pe scenă pe 23 iulie

Spectacolul „O familie fericită” – un colaj de întâmplări personale sunt transpuse într-un spectacol prezentat în premieră absolută, de la ora 19:00, pe 23 iulie, iar de la ora 20:30 pe scenă va urca trupa EMIL.

Spectacolul „Efecte secundare”, în regia lui Vlad Bălan, cu Bogdan Nechifor, Camelia Pintilie, Vlad Ionuţ Popescu şi Oana Jipa, va putea fi urmărit în premieră, pe 24 iulie, de la ora 20:00. În aceeaşi zi, Maria Răducanu şi Maxim Belciug vor cânta live, începând cu ora 18:00.

Pe 25 iulie, în ultima zi de festival, de la ora 11:00, copiii vor putea viziona spectacolul „Carina pe drumul spre casă”, o producţie Unteatru de copii, în regia Oanei Răsuceanu.

Programul complet şi biletele pentru evenimentele incluse în programul Zilele unteatru.11 sunt disponibile online, pe www.unteatru.ro.

Organizatorii anunță că accesul în spaţiul dedicat evenimentelor din strada Arthur Verona va fi posibil în conformitate cu normele în vigoare.

 

Cookies