Activități de weekend, suspendate în București din cauza condițiilor meteo

10 iun. 2022
287 Afișari
Activități de weekend, suspendate în București din cauza condițiilor meteo

Administrația Parcului Natural Văcărești anunță, vineri, că amână turul ghidat care ar fi trebuit să se organizeze sâmbătă. Evenimentul de sâmbătă se va amâna pe sâmbăta viitoare, 18 iunie. Și alte evenimente sunt suspendate.

În București, în weekendul din minivacanța de Rusalii, este anunțat un Cod galben de ploi, valabil în toată țara până duminică seara, 12 iunie.

„Ne pare foarte rău, așteptam cu nerăbdare acest eveniment și am sperat până azi că prognoza va fi mai bună!
Vă așteptăm sâmbăta viitoare!”, este anunțul Administrației postat vineri.

Sursa FOTO: Administrația Parcului Natural Văcărești

Evenimentul Străzi deschise – București, dat peste cap în weekendul 11-12 iunie

Primăria Municipiului București a anunțat, printr-o postare făcută pe pagina de Facebook, că evenimentele ce fuseseră pregătite pentru acest weekend, în cadrul programului „Străzi Deschise – București”, vor fi suspendate.

Cu toate că evenimente vor fi suspendate, unul dintre traseele pietonale va rămâne deschis pentru bucureșteni. Este vorba despre cel de pe Calea Victoriei.

Cei ce doresc să facă o plimbare, cu toate că vremea nu va fi cea mai frumoasă, o pot face ce traseul cuprins între Piața Victoriei și Splaiul Independenței.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, evenimentul „Festival du Bonheur” a fost amânat pentru weekendul 2-3 iulie 2022.

Recomandările pentru șoferi, în contextul evenimentelor prilejuite de Summitul Formatului București 9 (B9), de vineri – 10 iunie, rămân valabile.

Îți recomandăm să citești și:

 

 

Cookies