Activitate suspendată la un centru de Taxe și Impozite al Sectorului 3 din cauza unor cazuri de COVID

22 feb. 2021
65 Afișari
Activitate suspendată la un centru de Taxe și Impozite al Sectorului 3 din cauza unor cazuri de COVID

Activitate suspendată la un centru de Taxe și Impozite al Sectorului 3 din cauza unor cazuri de COVID în perioada 22 februarie – 8 martie 2021, conform unui anunț la Primăriei.

Primăria anunță activitate suspendată la un centru de Taxe și Impozite al Sectorului 3 din cauza unor cazuri de COVID în perioada 22 februarie – 8 martie 2021.

Conform instituției, va fi suspendată activitatea de depunere / ridicare a documentelor de la sediu aflat în strada Lucrețiu Pătrășcanu.

”ACTIVITATEA DE DEPUNERE/RIDICARE DOCUMENTE LA SEDIUL DGITL SECTOR 3 DIN STR. LUCREȚIU PĂTRĂȘCANU NR. 3-5 SE SUSPENDĂ TEMPORAR

Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 3 anunță că, în perioada 22 februarie 2021- 8 martie 2021, activitatea cu publicul pentru depunerea/ridicarea documentelor la sediul situat în Lucrețiu Pătrășcanu nr. 3-5 se suspendă, ca urmare a confirmării unor cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, în rândul personalului”, se arată în comunicatul Primăriei Sector 3.

Activitate suspendată la un centru de Taxe și Impozite al Sectorului 3. Se pot face plăți online

Pentru achitarea taxelor și impozitelor locale, Primăria anunță că programul casieriilor nu va fi afectat și, mai mult, contribuabilii au la dispoziție și variantele de plată online.

”Casieriile de la acest sediu rămân cu programul nemodificat, dar reamintim contribuabililor că au la dispoziție soluțiile online pentru achitarea taxelor și impozitelor locale, prin ghiseul.ro, precum și casieriile celorlalte sedii ale DGITL S3, sediile CEC și cele ale Poștei Române de pe raza Sectorului 3.

Pentru acte și documente, cetățenii se pot adresa fizic celorlalte două centre ale DGITL Sector 3, situate în str. Câmpia Libertății nr. 36, respectiv  str. Sf. Vineri nr. 32 sau puteți accesa din www.ditl3.ro link-ul Cereri și Declarații online.

Vă mulțumim pentru înțelegere! Pentru detalii suplimentare puteți accesa www.ditl3.ro sau puteți scrie pe email [email protected]”.

Cookies