Acţiunile FACEBOOK, la un nou maxim istoric, după afişarea rezultatelor trimestriale

de:
24 iul. 2014
0 Afișari
Acţiunile FACEBOOK, la un nou maxim istoric, după afişarea rezultatelor trimestriale

FACEBOOK. Pe platforma Nasdaq, acţiunile Facebook erau joi în creştere cu 7,6% până la nivelul record de 76,74 dolari per titlu, transmite Reuters, citat de Economica.net. La acest preţ, valoarea de piaţă a Facebook se apropie de 200 de miliarde de dolari, ceea ce pune Facebook în poziţia de a devansa IBM în calitate de a patra mare companie americană din sectorul tehnologiei. Primele trei poziţii sunt ocupate de Apple Inc, Google Inc şi Microsoft Corp.

FACEBOOK. De asemenea, cel puţin 27 de firme de brokeraj şi-au majorat ţintele de preţ pentru acţiunile Facebook până la 100 de dolari. La un astfel de preţ per acţiune, Facebook ar avea o valoare de piaţă de peste 250 de miliarde de dolari.

FACEBOOK a raportat miercuri o creştere de 151% a veniturilor din publicitatea pe dispozitive mobile în trimestrul al doilea, acestea fiind responsabile pentru 62% din veniturile totale din publicitate. Veniturile de 2,91 miliarde de dolari raportate de Facebook în trimestrul al doilea au fost superioare estimărilor analiştilor care mizau pe venituri de 2,81 miliarde de dolari.

FACEBOOK este cea mai mare reţea de socializare din lume, cu 1,32 miliarde de utilizatori.

Cookies