Acțiune de control a polițiștilor din București. 4 șoferi au fost prinși drogați la volan

16 ian. 2022
335 Afișari
Acțiune de control a polițiștilor din București. 4 șoferi au fost prinși drogați la volan
Acțiune de control a polițiștilor din București. 4 șoferi au fost prinși drogați la volan

În noapea de sâmbătă spre duminică, polițiștii de la rutieră au desfășurat o acțiune de control în Capitală, iar 4 șoferi au fost prinși la volan sub influența substanțelor psihoactive.

Acțiune de control a polițiștilor din București. 4 șoferi au fost prinși drogați la volan, iar un altul se afla sub influența alcoolului. Aproape 70 de amenzi s-au dat în noaptea de sâmbătă spre duminică (15/16 ianuarie).

Acțiune de control a polițiștilor din București

69 de amenzi au fost aplicate în cadrul acțiunii desfășurate sâmbătă noapte spre duminică, în valoare totală de aproximativ 35.000 de lei. De asemenea, polițiștii au întocmit 5 dosare penale cu 6 infracțiuni constatate, potrivit informațiilor transmise de Brigada Rutieră București.

4 conducători auto au fost prinși în trafic sub influența substanțelor psihoactive, un conducător autor era sub influența alcoolului, iar un alt dosar a fost întocmit de oamenii legii pentru trafic şi consum ilicit de droguri.

Îți recomandăm să citești și: Categoria „Ce scuze mai folosesc șoferii”: un bucureștean le-a zis polițiștilor că el a trecut pe roșu din cauza elicopterului care a aterizat cândva în Piața Charles de Gaulle

Totodată, au fost reținute noaptea trecută:

  • 6 certificate de înmatriculare;
  • 16 permise de conducere.

4 șoferi au fost prinși drogați la volan

Potrivit informațiilor transmise de polițiști, un tânăr de 21 de ani a fost prins pe o stradă din Sectorul 4, în timp ce conducea sub influența substanțelor psihoactive. Tânărul a fost testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a dovedit că el consumase substanțe interzise. Șoferul a fost dus la sediul INML în vederea prelevării mostrelor biologice. De asemenea, s-a ales cu dosar de cercetare penală.

De asemenea, polițiștii au verificat și autovehiculul, iar cu această ocazie au găsit asupra unei persoane care se afla în mașină substanțe psihoactive. Pasagerul este cercetat pentru trafic și consum ilicit de droguri.

Îți recomandăm să citești și: Un polițist refuză să dea amenzi pentru masca textilă: ”NU am studii de specialitate”. Iar ministrul Dîncu, prins în poză cu dublă mască

Un alt bărbat, în vârstă de 25 de ani a fost prins pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei în timp ce conducea sub influența substanțelor psihoactive. Un alt șofer, în vârstă de 38 de ani a fost prins conducând cu 116 kilometri la oră pe o porțiune de drum unde limita de viteză era de 50 kilometri la oră. Bărbatul a fost amendat cu 2.900 de lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce vreme de 90 de zile.

Cookies