LA MINE-N CARTIER

Acțiune de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase în Sectorul 2

Sâmbătă va avea loc o nouă acțiune de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase în Sectorul 2.

Sâmbătă are loc o nouă campania de colectare a deșeurilor voluminoase și a echipamentelor electrice și electronice vechi din Sectorul 2.

Astfel, la fel ca în fiecare ultimă sâmbătă a fiecărei luni, oamenii pot scoate în fața locuințelor, până la ora 9.00, deșeurile voluminoase precum și echipamentele electrice și electronice vechi.

”Vă reamintim de Campania Lunară “Colectăm gratuit deșeuri voluminoase”, ce are loc în ultima Sâmbătă a lunii. Sâmbătă, 29 Mai, venim la locațiile indicate de voi și colectăm gratuit deșeuri voluminoase, echipamente electrice și electronice vechi.

Iată ce trebuie să faceți

Să ne contactați cu minim 24 de ore înainte

Să ne precizați adresa exactă

Să depozitați deșeurile în fața casei sau a blocului până la ora 9 a.m.”, a precizat Primăria Sector 2 pe pagina de Facebook.

Pentru a fi eficienți în ridicarea acestor deșeuri, oamenii sunt rugați să anunțe cu cel puțin o zi înainte, la numerele de telefon afișate, adresa unde depozitează deșeurile.

  • 021-9654 – S.C. Supercom S.A.
  • 021-252.51.03 – Poliția Locală Sector 2
  • 021-9941 – Poliția Locală Sector 2

”Haideți să cooperăm pentru a ne păstra sectorul curat și civilizat – facem apel la voi să evitați să depozitați deșeurile pe spațiul public înaintea zilei de Sâmbătă”, a mai spus sursa citată.

Radu Mihaiu, Primarul Sectorului 2, nu mai acceptă mizeria din sector. El a declarat că autoritățile dau „amenzi chiar și pentru un chiștoc aruncat pe jos”.

Radu Mihaiu spune că atâta timp cât cetățenii nu se deplaseză câțiva metri până la coșul de gunoi, aruncă gunoiul menajer la cel mai apropiat coș stradal sau gunoiul se aruncă pe lângă coșul plin, „vom trăi în mizerie”.

Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button