ȘTIRI

Acţiune de amploare în Bucureşti: Prostituate, şoferi vitezomani şi evazionişti,amendaţi de Poliţie

În urma verificărilor, poliţiştii Capitalei au depistat mai multe persoane ce practicau prostituţia stradală, racolând bărbaţi pentru a presta servicii sexuale contra cost. Persoanele depistate au fost conduse la sediul Secţiei 2 Poliţie – Poliţia Sectorului 2, unde au fost sancţionate contravenţional.

Poliţiştii din cadrul Brigăzii Rutiere a Poliţiei Capitalei, cu sprijinul Direcţiei Rutiere din cadrul I.G.P.R., au instituit mai multe filtre în zonă, pentru prevenirea şi combaterea încălcării prevederilor normelor la regimul circulaţiei rutiere, ocazie cu care au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 3700 de lei.

Poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor au efectuat un control la o unitate de alimentaţie publică din zonă, ce are în administrare şi case de cazare în regim hotelier. Administratorul nu a putut prezenta autorizaţia de funcţionare a complexului de cazare şi a restaurantului şi nici documente financiar contabile pentru activitatea desfăşurată. În cauză se vor efectua cercetări pentru săvârşirea unor posibile infracţiuni de evaziune fiscală şi fals în înscrisuri.

La această acţiune au fost mobilizaţi peste 60 de poliţişti.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button