BAZAR

Acrobaţii aviatice şi nautice, pe Lacul Morii FOTOGALERIE

În cele patru ore de spectacol, legătura între aer şi apa s-a făcut printr-o suprapunere a evoluţiilor nautice şi a celor aeriene astfel încât în cadrul spectacolului nu au fost  sesizate momentele de trecere dintre cele două medii atât de diferite. „A fost un spectacol complet şi omogen care a scos în evidenţă atât partea recreativă cât şi partea practică a acestor domenii atât de deosebite”, a declarat pentru B365.ro Diana Dumitrache, directorul AgentieiDeParaşutism, organizator al evenimentului.

VEZI AICI TEHNICA AeroNautic Show 2011

La eveniment au participat importante instituţii naţionale, între care Brigada Specială de intervenţie „Vlad Țepeş” a Jandarmeriei Române, S.M.U.R.D dar şi Aeroclubul României. La acestea se mai adaugă Acvila AeroClub şi Yacht Club Mircea şi Yacht Club Regal Român. Membrii acestora, special antrenati, au susţinut demonstraţii şi exerciţii la faţa locului.

Nu au lipsit nici salturile în grup cu paraşuta, prezentările de ambarcaţiuni (catamarane şi regate), zborurile în formaţie cu motodeltaplane, avioanele de înalta acrobaţie, elicopterele sau hidroavioanele.

Ediţia de anul acesta a adunat peste 25.000 de spectatori.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button