Acrobaţii aviatice şi nautice, sâmbătă, pe Lacul Morii

de:
01 mai 2011
0 Afișari
Acrobaţii aviatice şi nautice, sâmbătă, pe Lacul Morii

În cele patru ore de spectacol, legătura între aer şi apa se va face printr-o suprapunere a evoluţiilor nautice şi a celor aeriene astfel încât în cadrul spectacolului nu vor fi sesizate momentele de trecere dintre cele două medii atât de diferite. Va fi un spectacol complet şi omogen care scoate în evidenţă atât partea recreativă cât şi partea practică a acestor domenii atât de deosebite”, a declarat pentru B365.ro Diana Dumitrache directorul AgentieiDeParaşutism, organizator al evenimentului.

La eveniment vor participa importante instituţii naţionale, între care Brigada Specială de intervenţie „Vlad Țepeş” a Jandarmeriei Române, S.M.U.R.D dar şi Aeroclubul României. La acestea se mai adaugă Acvila AeroClub şi Yacht Club Mircea şi Yacht Club Regal Român. Membrii acestora, special antrenati, vor susţine demonstraţii si exerciţii la faţa locului.

Nu vor lipsi nici salturile în grup cu paraşuta, prezentările de ambarcaţiuni (catamarane şi regate), zborurile în formaţie cu motodeltaplane, avioanele de înalta acrobaţie, elicopterele sau hidroavioanele.


Anul acesta va avea loc odată cu AeroNautic Show 2011 şi prima ediţie a unei expoziţiei aeronautice care va strânge la un loc companii din domeniile aerian şi nautic dar şi cele mai importante instituţii naţionale cu profil aeronautic, care îşi vor prezinta tehnica şi specialiştii.

Ediţia de anul trecut a adunat peste 20.000 de spectatori, iar organizatorii mizează ca anul aceasta numărul acestora să fie mult mai mare.

Cookies