ACORD între STEAUA şi Clubul Sportiv al Armatei pentru folosirea mărcii

de:
15 ian. 2015
0 Afișari
ACORD între STEAUA şi Clubul Sportiv al Armatei pentru folosirea mărcii

Valeriu Argăseală, președintele Stelei, a confirmat, la ieșirea de la negocieri, faptul că echipa lui Costel Gâlcă și-a recuperat stema și culorile, potrivit Digi24.

„Am găsit înțelegere la CSA Steaua, și noi, și ei vrem același lucru, să vedem stema pe tricouri. Pentru a găsi cadrul legal, însă, va mai dura un pic. Sperăm ca până la începutul campionatului să putem folosi sigla noastră. Cu Borussia, veți vedea că vom juca pe echipamente cu sigla pe care a avut-o Tamaș pe tricoul de la prezentare”, a declarat Argăseală.

„Am ajuns la un acord cu CSA Steaua pentru ca FC să folosească în continuare emblema şi culorile. Nu s-a semnat încă nimic, urmează ca domnul Argăseală să dea un comunicat”, a declarat la finalul întâlnirii de joi unul dintre avocaţii grupării FC Steaua, potrivit Mediafax.

Anterior, Clubul Sportiv al Armatei Steaua a anunţat, într-un comunicat oficial, că „menţine disponibilitatea de a purta în continuare discuţii” cu echipa deținută de George Becali și prezidată de Valeriu Argăseală, pentru a găsi „soluţii legale care să vină în sprijinul promovării valorilor sportului românesc”, potrivit digisport.ro.

După ce echipa de fotbal a pierdut sigla şi culorile în litigiul cu CSA Steaua, acest club a invitat oficialii FC Steaua la „o întâlnire oficială în vederea clarificării situaţiei generate”, întâlnire care a avut loc astăzi.

Cookies