Achiziții de peste 1 miliard de euro lansate în SEAP de Sectorul 4

22 mart. 2021
217 Afișari
Achiziții de peste 1 miliard de euro lansate în SEAP de Sectorul 4

Achiziții de peste 1 miliard de euro lansate în SEAP de Sectorul 4, conform unui comunicat al Primăriei, care precizează că astfel se va accelera procesul de recuperare a decalajului de dezvoltare pe care zona o înregistrează față de nordul Capitalei.

Sectorul 4 al Municipiului București a lansat în SEAP proceduri de achiziție în valoare de peste 1 miliard de euro, pentru implementarea conceptului de „noul Bauhaus european”.

Sectorul 4 al Municipiului București continuă investițiile de anvergură pentru regenerarea spațiilor publice pe care le administrează. Proiectele, fără precedent în zona de sud a Capitalei, vor accelera procesul de recuperare a decalajului de dezvoltare pe care Sectorul 4 o înregistrează față de zona de nord a Bucureștiului și vor aduce cu sine mii de locuri de muncă foarte bine plătite și implicit o viață mult mai bună pentru oameni.

Achiziții de peste 1 miliard de euro lansate în SEAP de Sectorul 4

”În aplicarea conceptului de „nou Bauhas european”, ce presupune ca orașele Uniunii Europene să-și consolideze economiile post-pandemie, dar și ca pas important în implemetarea proiectului „Green Deal”, Primăria Sectorului 4 a lansat ieri, 08 martie a.c., în SEAP o procedură de licitație deschisă privind proiecte de regenerare urbană ce însumează aproximativ un miliard de euro. Proiectele, a căror realizare va fi încredințată prin procedura acordului cadru unui număr maxim de 20 de operatori economici, vor viza zece zone de interes ale sectorului 4, care necesită intervenții de tipul amenajărilor spațiilor publice, amenajarea de spații de recreere în aer liber, reabilitarea zonelor de circulație pietonală/rutieră, modernizarea curților unităților de învățământ, etc.”, se arată în comunicatul Primăriei Sector 4.

Pe lângă procedurile sus-menționate, pentru a căror finanțare a fost deja depusă la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene așa-numita „fișă pentru reforme și investiții”, necesară în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), la nivelul Sectorului 4 al Municipiului București sunt derulate și alte investiții cu o valoare însumată de aproximativ 500 de milioane de euro.

Cookies