Achiziţie-record de bănci, coşuri de gunoi, jardiniere şi aparate de fitness, în Bucureşti

de:
16 aug. 2012
1 Afișari
Achiziţie-record de bănci, coşuri de gunoi, jardiniere şi aparate de fitness, în Bucureşti

Străzile şi parcurile din Sectorul 1 vor fi dotate cu multiple tipuri de mobilier şi echipamente sport. În acest sens, Administraţia Domeniului Public (ADP) Sector 1 intenţionează să cumpere sute de bănci stradale, coşuri de gunoi cu sau fără scrumieră şi jardiniere. 

Bucureştenii care vor opta pentru petrecerea timpului liber în parcuri vor avea la dispoziţie zeci de mese de tenis şi mese de şah.

Pentru iubitorii de mişcare în aer liber se vor pregăti pereţi de tenis pentru antrenament, stâlpi cu coşuri de baschet dar şi aparate de fitness de tip bicicletă, ski, surf, volane, paralele şi benzi de alergare.

În plus, bicicliştii vor avea la dispoziţie mai multe rastele unde îşi pot lăsa bicicleta în timpul plimbărilor în parc.

Astfel de dotări au însă şi un preţ pe măsură. Acordul-cadru cu durata de patru ani se ridică la suma de 12.753.079,6 lei, conform evaluării Administraţiei Domeniului Public Sector 1, echipamentele urmând să fie instalate în perioada 2012-2015. 

Ofertele pentru licitaţia publică organizată de instituţie pot fi trimise până pe data de 27 septembrie, deschiderea plicurilor fiind programată pentru ziua de 8 octombrie 2012. 

ADP Sector 1 a anunţat că în evaluarea ofertelor se va ţine cont în proporţie de 70% de preţ, 15% termenul de livrare şi 15% termenul de garanţie. 

Cookies