BAZAR

Ace Parade 2014: Șoferii au pornit din București să testeze cele mai frumoase drumuri din România

ACE PARADE 2014: La evenimentul ‘Ace Parade’ participă în acest an 23 de echipe, formate din una sau două persoane, care vor conduce modele precum Ferrari 599 GTB, Nissan Gtr R34 Nismo, Ford Mustang Cobra GT500, Ferrari 458 Challenge, Chevrolet Camaro Z28 SS, Jaguar XJ LWB sau Porsche 911 GTS, informează Agerpres.

ACE PARADE 2014:„Îl știm pe Jeremy Clarkson de la Top Gear, am văzut și episodul despre Transfăgărășan și când prietenul meu Richard mi-a spus despre eveniment, i-am zis ‘trece-mă pe listă!’. Avem o mașină închiriată, pentru că am zburat aici în ultimul moment, dar drumul în sine va fi experiența pe care ne-o dorim, va fi interesant. Vor fi mașini, distracție, fotografii, nu este o competiție între noi, va fi doar plăcerea condusului”, spune Ian Wilson, din Hong Kong, stabilit în Anglia de ani buni.

ACE PARADE 2014: Fiecare echipă beneficiază de asistență auto și medicală 24h/24h, cazare la hoteluri de 4 stele, o petrecere la Castelul Cantacuzino din Bușteni, premii și echipament unic de la profesioniști care lucrează pentru Pagani, Formula 1, McLaren.

ACE PARADE 2014: Prima zi a paradei va avea ca punct final municipiul Cluj-Napoca, cea de-a doua zi se va termina în Bușteni, cu o petrecere la Castelul Cantacuzino, iar în cea de-a treia zi va fi parcurs traseul Bușteni — Bacău.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button