Accidentul din Colentina: Urmărire ca-n filme, cu final frontal și polițiști la spital. Martor: „Mașina Poliției era pe contrasens”

13 feb. 2023
562 Afișari
Accidentul din Colentina: Urmărire ca-n filme, cu final frontal și polițiști la spital. Martor: „Mașina Poliției era pe contrasens
Accidentul din Colentina: Urmărire ca-n filme, cu final frontal și polițiști la spital. Martor: „Mașina Poliției era pe contrasens". Imagine simbol: Unsplash

Un accident a avut loc noaptea trecută, pe Șoseaua Colentina: o mașină de poliție a urmărit un șofer beat în trafic. În urma incidentului, doi agenți de poliție au fost răniți.

Camerele de supraveghere au suprins momentul în care mașinile s-au ciocnit frontal, după ce mașina poliției intrase pe contrasens.

„Ambii au accelerat mașinile până în ultima secundă”, așa s-a ajuns la accident

Un martor a povestit pentru Antena 3 CNN cele văzute:

Veneam de la Bucur Obor în taxi. N-am trecut de niciun filtru, niciun baraj, absolut nimic, și eram prima maşină care a trecut şi imediat s-a întâmplat accidentul. Taximetristul a evitat puțin.

Conform Antena 3 CNN, martorul a mai povestit și că mașina de poliție a intrat pe contrasens și că tăia benzile. Impactul mașinii de poliție cu cea a șoferului beat a fost frontal:

Vă dați seama, să vă treziți cu o mașină de poliție în curbă care are girofarurile aprinse, dar taie benzile, de pe banda întâi încearcă să se ducă pe banda trei… Vă dați seama, și în curbă și pe contrasens. E un pic cam…

Probabil că o să se vadă pe imaginile care sunt pe blocuri sau mai știu eu pe ce camere pe aici, prin zonă. Era pe contrasens mașina de poliție când a făcut accidentul. Și era în mers. Da, era în mers. Deci a fost un impact frontal.  A fost un impact frontal. N-a fost nici vorbă de baraj, pentru că veneam din sensul în care venea şi cel urmărit.

În plus, în loc ca polițiștii să-i acorde primul ajutor bărbatului băut, aceștia l-au culcat la pământ și l-au lovit, conform spuselor martorului.

Șoferul a fost prins drogat și băut la volan

În momentul în care șoferul a fost prins de polițiști, aceștia i-au făcut un etilotest și un drug test. În urma testelor, oamenii legii au constatat că bărbatul avea o alcoolemie de 0,41 mg/l în aerul expirat. În plus, drug testul a arătat că bărbatul consumase substanțe interzise înainte să se urce la volan.

Momentan, Brigada Rutieră București continuă cercetările cu privire la acest accident.

Citește mai multe AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies