Accidentul cu ambulanța răsturnată în București. Șoferul care a provocat impactul: „Nu am văzut, nu am auzit nimic!”

26 feb. 2023
467 Afișari
Accidentul cu ambulanța răsturnată în București. Șoferul care a provocat impactul:
Accidentul cu ambulanța răsturnată în București. Șoferul care a provocat impactul: "Nu am văzut, nu am auzit nimic!". Sursa imagine: Inquam Photos / Octav Ganea

Șoferul care a provocat accidentul de sâmbătă, 25 februarie, din cauza căruia o ambulanță care se afla în misiune s-a răsturnat în București, a declarat că nu a auzit semnalele acustice și nu a văzut ambulanța venind decât atunci când era prea târziu.

O ambulanță s-a răsturnat în București

În ambulanță se afla o pacientă în vârstă de 17 ani rănită tot într-un accident rutier. Medicii au declarat că, în urma impactului, tânara nu ar fi suferit și alte răni.

Salvarea se îndrepta către Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială unde transporta o pacientă de 17 ani preluată de la Spitalul Bagdasar Arseni, după ce a fost rănită într-un accident rutier.

În momentul în care ambulanța a pătruns în intersecția dintre Bd. Mărășești cu Bd. Cantermir cu semnalele acustice și vizuale pornite, a fost lovită în plin de un alt autohevicul.

Ce a declarat șoferul care a provocat accidentul

Tânărul care se afla la volanul mașinii a declarat că se îndrepta către Carol, iar în acel moment avea verde la semafor. Nu a apucat să vadă din ce direcție venea ambulanța:

„Nu am auzit sirena. Pe banda doi era oprită o maşină mare. Când am văzut salvarea era deja prea târziu. Frânasem şi am lovit-o în dreapta spate. Nu am văzut, nu am auzit nimic! Au sărit toate airbag-urile. Din cauza şocului n-am simţit nimic. Am venit la ambulanţă să văd ce s-a întâmplat. Era răsturnată”, a declarat șoferul, potrivit observatornews.ro.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au fost negative. Oamenii legii realizează verificări pentru a stabili cum s-a produs, de fapt, evenimentul rutier.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Pacienta care se afla sâmbătă în ambulanță a fost implicată într-un alt accident rutier, în urmă cu câteva zile. Aceasta era pieton și a fost lovită de o mașină.

Cookies