Accidente pe DN 7, aproape de București. Trafic blocat în Buftea, după ce un TIR a lovit o mașină. Într-o altă tragedie, două persoane au murit

09 nov. 2021
716 Afișari
Accidente pe DN 7, aproape de București. Trafic blocat în Buftea, după ce un TIR a lovit o mașină. Într-o altă tragedie, două persoane au murit

Două accidente grave au avut loc marți dimineață pe DN 7. Unul dintre acestea a avut loc aproape de București, în Buftea, unde traficul este blocat după ce un TIR a lovit o mașină. Într-o altă tragedie, două persoane au murit în Dâmbovița, pe același drum al morții, DN 7, după ce două mașini s-au ciocnit.

Accidente pe DN7 soldate cu mai multe victime aproape de București. Marți dimineață circulația este blocată pe DN7, în localitatea Buftea, astea după după o mașină și un TIR au fost implicate într-un accident. O persoană a rămas încarcerată în vehiculul de mici dimensiuni.

Accidente cu victime marți dimineața

Traficul rutier este blocat în această dimineață pe ambele sensuri de mers ale DN7, în localitatea Buftea. Tragedia a avut loc între un autoturism şi un autotren, anunță autoritățile, care transmit că reluarea circulației va avea loc în scurt timp. Acum, ambele sensuri sunt blocate. În prezent se efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care a avut loc tragedia.

„În urma impactului, o persoană din autoturism a rămas încarcerată, în prezent se procedează la descarcerarea acesteia. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers”, informează Centrul Infotrafic al IGPR.

Un alt accident grav a avut loc tot pe DN 7, dar în Dâmbovița

O altă veste tristă de pe șoselele României a avut loc tot azi, tot pe DN 7, dar mai departe de București. Două persoane au murit şi alte patru sunt în prezent rănite, după ce două vehicule s-au lovit în Dâmbovița, în comuna Tărtășești. Acesta a fost mortal pentru două dintre victime.

În urma impactului dintre cele două vehicule care veneau din sensuri opuse, un bărbat de 79 de ani și o femeie de 72 de ani au murit pe loc. De asemenea, un conducător auto de 34 de ani și trei minori sunt răniți în urma impactului dintre cele două mașini.

Mai multe persoane au ajuns la spital

Toți cei implicați au fost transportați de urgență la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În prezent, autoritățile competente fac cercetări la fața locului pentru a descoperi exact modul și împrejurările în care s-a produs tragedia rutieră.

Din ce spun martorii și au descoperit polițiștii, se pare că şoferul decedat a vrut să întoarcă și a virat fără să se asigure. Astfel, a intrat în cealaltă mașină care conducea regulamentar. Mai multe echipaje SMURD au intervenit de urgență.

Cookies