ARHIVA B365

Accidente în lanţ pe Autostrada Soarelui

Într-unul dintre accidente, petrecut la kilometru 95, trei maşini s-au ciocnit violent, iar o dubă s-a răsturnat pe şosea. O persoană a fost rănită şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. La câţiva kilometri depărtare au avut loc alte două tamponări.

În fiecare weekend, pe autostrada spre mare au loc tamponări în lanţ şi accidente grave din cauza turiştilor care gonesc să ajungă mai repede în vacanţa de la mare.

Aproape 50 de şoferi care circulau cu viteză peste limita legală pe Autostrada A2 au fost depistaţi de poliţie cu ajutorul unui radar pus pe o autospecială neinscripţionată, în trei zile de verificări, a anunţat Poliţia Română.

În intervalul 9-11 august, poliţiştii de la Rutieră au desfăşurat acţiuni de control pe Autostrada Bucureşti-Constanţa, folosind o autospecială neinscripţionată, dotată cu aparat radar.

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au acţionat pe Autostrada Bucureşti-Constanţa cu o autospecială neinscripţionată, dotată cu aparat radar, pentru siguranţa traficului rutier.În urma acţiunii, poliţiştii au depistat 49 de conducători auto care nu au respectat limita legală de viteză şi au reţinut 24 de permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce vehicule, pentru depăşirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h„, conform unui comunicat al Poliţiei Române.

Poliţiştii spun că vor continua acţiunile cu autospeciala neinscripţionată şi în minivacanţa de Sfânta Maria.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button