ȘTIRI

Accidente în lanț pe Autostrada Soarelui, 6 morți pe DN2. Drumuri naționale blocate de SF. MARIA

UPDATE 15:20 ACCIDENT TRAGIC în județul VRANCEA, 4 persoane au MURIT. Traficul rutier pe DN2E85 se desfăşoară îngreunat, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, la ieşirea din localitatea Adjud către Bacău. Patru persoane au decedat iar alte două au fost rănite grav. Pe durata acordării îngrijirilor medicale este posibil ca circulaţia rutieră să fie oprită.

14:30 Traficul rutier pe DN1 Bucureşti – Braşov se desfăşoară cu dificultate din cauza numărului foarte mare de autovehicule care se îndreaptă către staţiunile montane de pe Valea Prahovei. Traficul se desfăşoară cu viteză redusă în zonele Bărcăneşti, Comarnic, Sinaia şi Buşteni, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Și trenurile din Gara de Nord au întârzieri din cauza căldurii. Trenul spre Mangalia a avut o întârziere de peste 30 de minute, informează Hotnews.ro.

TRAFIC AGLOMERAT AUTOSTRADA SOARELUI UPDATE 9:30 La această oră mai există coloane doar la zona Agigea, dar și la instrarea în Constanța. Sens aglomerat pe sensul din Constanța către stațiunea 2 Mai.

JUDEŢUL PRAHOVA: TRAFIC INTENS PE DN1, PE SENSUL CĂTRE BRAŞOV

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (09:10), în judeţul Prahova, traficul rutier este intens pe DN1, pe sensul de mers către Braşov.

Pe raza staţiunilor montane autovehiculele rulează cu viteză redusă, motiv pentru care se pot forma coloane.
Pentru a evita aglomeraţia, le recomandăm conducătorilor auto care merg la Braşov să circule pe DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele.

MINIVACANȚA SF. MARIA, TRAFIC AGLOMERAT: Traficul va fi supravegheat de Sf. Maria cu 420 de autospeciale dotate cu aparate radar. 

MINIVACANȚA de SFÂNTA MARIA. VINERI 15 AUGUST, ZI LIBERĂ OFICIALĂ: Traficul va fi monitorizat şi din aer cu 13 elicoptere. Peste 12.000 de poliţişti şi aproape 4.000 de jandarmi vor patrula în cele trei zile de minivacanţă, iar peste 2.000 de pompieri vor asigura intervenţiile. Sunt pregătite şi 350 de autospeciale SMURD şi peste şapte sute de echipaje de ambulanță.

Update ora 08:00 Traficul se desfășoară cu greutate pe Autostrada A2.

Traficul se desfășoară în condiții de aglomerație pe Autostrada Soarelui, vineri, 15 august, la ora 07:00 dimineața. De asemenea, ceața pune probleme în trafic.

La prima oră a dimineții au avut deja loc două accidente pe A2: unul la km 139, în care au fost implicate 4 mașini, iar altul la km. 140, în care au fost implicate 6 mașini, iar o persoană a fost rănită grav.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră 06:45, din cauza unor tamponări, circulaţia auto pe sensul către litoralal Autostrăzii Bucureşti – Constanţa se desfăşoară îngreunat în zona kilometrilor 139 şi 140.

Reamintim că pe autostradă, valorile de trafic sunt în creştere iar în zona kilometrilor 140 şi 215, ceaţa reduce vizibilitatea sub 50 de metri.

Poliția anunță că a deplasat echipaje pe Autostrada Soarelui, inclusiv radare, pe cel mai aglomerat drum al țării în aecastă perioadă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button