Accidente grave în această dimineață în București și Ilfov. Două persoane și-au pierdut viața

30 mart. 2022
2240 Afișari
Accidente grave în această dimineață în București și Ilfov. Două persoane și-au pierdut viața
Accidente grave în această dimineață în București și Ilfov. Două persoane și-au pierdut viața în urma acestora | Sursă foto: Facebook-Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Două accidente grave, cu pietoni au avut loc în această dimineață în București. Unul dintre acestea s-a petrecut pe Bulevardul Poligrafiei, iar cel de-al doilea pe DN CB .

Accident grav pe DN CB

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, un TIR a lovit un bărbat ce traversa pe trecerea de pietoni. În urma accidentului, pietonul și-a pierdut viața. La fata locului s-au prezentat atât polițiștii, cât si SMURD-ul. Impactul a avut loc pe DN CB, în zona Podului Otopeni, județul Ilfov.

De asemenea, centrul INFOTRAFIC a informat că traficul a fost restricționat în urma nefericitului eveniment. Astfel că, circulația pe prima bandă a sensului de mers dinspre Otopeni, spre Mogoșoaia a fost oprita. Șoferii pot circula doar pe cea de-a doua bandă și urmând indicațiile polițistului.
Se estimează că circulația va fi reluată complet în zona respectivă, în condiții normale, în circa 45 de minute.

Un al doilea accident petrecut pe Bulevardul Poligrafiei din București

Cel de-al doilea accident ce a avut loc în această dimineață a fost pe Bulevardul Poligrafiei din Sectorul 1, București. La fel ca și în cazul incidentului mai sus menționat, a fost implicat un pieton, de data aceasta fiind vorba despre o femeie. Accidentul a avut loc în jurul ore 6:15.

Mai multe persoane ce se aflau în zonă au transmit informații despre eveniment prin intermediul aplicației mobile WAZE. Conform celor relatate de aceștia ar fi vorba despre un șofer de duba, aflat în stare de ebrietate ce a lovit mortal o femeie. În cazul acestui incident, nu au apărut încă informații oficiale.

Șoferii sunt sfătuiți să evite pe cât posibil zona, deoarece traficul a fost restricționat în sensul de mers către Casa Presei Libere.

Cookies