Accident violent pe Șoseaua Chitilei din București. O femeie a ajuns în stare gravă la spital în urma impactului

30 apr. 2022
952 Afișari
Accident violent pe Șoseaua Chitilei din București. O femeie a ajuns în stare gravă la spital în urma impactului
Accident violent pe Șoseaua Chitilei din București. O femeie a ajuns în stare gravă la spital în urma impactului. Sursa foto: Unsplash

Accident violent petrecut vineri noapte în București. O femeie a ajuns în stare gravă la spital după ce mașina pe care o conducea a fost lovită în lateral de un alt autoturism. Întregul incident s-a produs pe Șoseaua Chitilei din Sectorul 1 al Capitalei.

Un accident grav s-a produs vineri noapte pe Șoseaua Chitilei din Sectorul 1. O șoferiță a fost acroșată puternic din lateral de un alt autoturism în timp ce încerca să vireze de pe o stradă secundară. În urma impactului, automobilul care a acroșat mașina femeii a lovit un alt vehicul, parcat pe marginea șoselei.

Accident violent în Sectorul 1 din București. O femeie a ajuns în stare gravă la spital

Accidentul s-a produs cu puțin timp înainte de miezul nopții, vineri noapte. Șoferița care a ajuns la spital se afla singură în mașină în mașină în momentul impactului. Aceasta se afla pe o stradă laterală și încerca să iasă în Șoseaua Chitilei. La scurt timp, mașina acesteia a fost lovită de un autoturism care circula cu viteză ridicată. Din păcate, viteza și imprevizibilitatea momentului a făcut ca niciunul dintre cei doi conducători să nu poată să frâneze. În vehiculul care a acroșat mașina în care se afla singură șoferița se aflau doi bărbați, care ar locui chiar în zonă, după spusele martorilor.

Martorii au precizat că această zonă este cunoscută drept una unde șoferii circulă cu mult peste limita legală, și că vizibilitatea conducătorilor auto are de suferit din cauza mașinilor parcate pe marginea drumului. Astfel, este aproape imposibil ca șoferii care circulă cu viteză să vadă la timp mașinile care vin de pe străzile secundare.

Mai mult, martorii au precizat că femeia conducea un vehicul închiriat și că nu s-ar fi asigurat înainte să încerce să intre pe șoseaua principală.

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD, trei ambulanțe, o mașină de descarcerare dar și o autospecială de stingere a incendiilor. Cele trei victime au fost transportate de urgență la spitale, urmând ca ancheta să înceapă în scurt timp pentru a stabili cum s-a petrecut acest accident.

 

Cookies