Accident violent în centrul Bucureștiului. Încă o mașină a intrat în fântânile de pe Bulevardul Unirii | FOTO

13 nov. 2021
1636 Afișari
Accident violent în centrul Bucureștiului. Încă o mașină a intrat în fântânile de pe Bulevardul Unirii | FOTO
Accident violent în centrul Bucureștiului. Încă o mașină a intrat în fântânile de pe Bulevardul Unirii | FOTO. Sursa foto: B365.ro

Încă un accident în urma căruia o mașină a ajuns într-una dintre fântânile de pe Bulevardul Unirii s-a produs vineri seară. De această dată mașina nu a rămas blocată în fântănă, ci a ricoșat pe carosabil, astfel că a fost nevoie de restricționarea traficului pentru a curăța resturile de pe carosabil.

Un accident între două autoturisme a avut loc aseară pe Bulevardul Unirii, în urma impactului o mașină fiind proiectată în fântânile arteziene ce separă cele două sensuri de mers de pe bulevard.

Accidentul s-a produs vineri seară, în jurul orei 21:40, când un șofer în vârstă de 24 de ani a fost acroșat de un alt participant la trafic și a ajuns cu mașina în fântâna dintre cele două sensuri de circulație. Mașina acestuia a ieșit violent de pe carosabil și doar norocul a făcut ca mașina acestuia să nu rămână blocată în fântână, astfel că autoturismul său alb marca Volkswagen a ricoșat înapoi pe șosea.

Sursa foto: B365.ro

Accident în centrul Bucureștiului. Niciunul dintre șoferii implicați nu consumase alcool

În urma analizei scenei accidentului, polițiștii i-au rugat pe cei doi șoferi implicați în accident să efectueze verificarea cu etilotestul. Agenții poliției au realizat că cei doi nu au consumat băuturi alcoolice înainte să se urce la volan, astfel că au constatat că este mai degrabă un incident cauzat de neatenția șoferilor implicați.

Considerat vinovat pentru acest incident, șoferul automobilului Hyundai, de culoare neagră, a oferit și declarații pentru reporterii sosiți la fața locului.

„Mă îndreptam și eu către Piața Unirii, mergeam pe banda 1 regulamentar. Un alt participant la trafic nu mi-a acordat prioritate, a schimbat bandă fără să vadă că eu vin și s-a întâmplat ce s-a întâmplat.”, a declarat acesta pentru ProTV.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă mașina care a ajuns în fântână a fost serios avariată și a avut scurgeri însemnate de ulei pe carosabil. Cealaltă mașină implicată în accident nu a fost însă avariată puternic.

Curățarea întregii scene a durat mai puțin de o oră, timp în care circulația pe acest sens a fost îngreunată.

Acesta este al doilea accident ce se produce în această săptămână în care o mașină ajunge în fântânile de pe Bulevardul Unirii din Capitală. În urmă cu 4 zile, un șofer a pierdut controlul autoturismului din cauza carosabilului umed și din nefericire a aterizat cu mașina într-o fântână ce separă sensurile bulevardului.

Cookies