Accident rutier TRAGIC: Un bărbat a murit lovit de o mașină

de:
21 iul. 2014
0 Afișari
Accident rutier TRAGIC: Un bărbat a murit lovit de o mașină

În Otopeni, un bărbat de 60 de ani a murit, duminică seara. Omul traversa DN1 prin loc nepermis și, la un moment dat, a pierdut un papuc și s-a întors după el, potrivit ProTV.

In cateva clipe, o masina care se indrepta spre Bucuresti l-a lovit in plin. Desi l-au resuscitat pret de 30 de minute, medicii SMURD nu au mai putut sa il salveze.

Barbatul locuia in zona si, la un moment dat, a iesit din casa pentru a merge pana la benzinarie, peste drum, povestesc vecinii. N-a luat-o insa pe pasarela destinata pietonilor si a traversat soseaua neregulamentar. A ajuns pana pe banda a treia si s-a intors brusc. Soferul nu a mai putut sa il evite.

Oamenii care au vazut accidentul au sunat la 112 si un echipaj SMURD a venit in cateva minute. Medicii l-au gasit pe barbat in stop cardio respirator si au inceput imediat manevrele de resuscitare. Dupa o jumatate de ora insa, inima lui s-a oprit.
„In urma leziunilor suferite, pietonul a decedat. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero”, a spus subcomisar Claudiu Barbun, serviciul Rutier Ilfov.

Cei care locuiesc in zona spun ca astfel de accidente se intampla frecvent, deoarece multi nu mai merg pana la pasarela pe unde ar trebui sa traverseze in sigurantza si trec in fuga strada, prin loc nepermis.

Cookies