Accident teribil pe Centura Capitalei, după ce o mașină și un scuter s-au ciocnit. Victima, transportată cu elicopterul în București

05 iul. 2021
281 Afișari
Accident teribil pe Centura Capitalei, după ce o mașină și un scuter s-au ciocnit. Victima, transportată cu elicopterul în București

Un accident teribil a avut loc luni după amiază pe Centura Capitalei, după ce o mașină și un scuter s-au ciocnit violent. Victima de pe vehiculul pe două roți a fost transportată de urgență cu elicopterul în București pentru îngrijiri.

Un accident deosebit de grav a avut loc luni pe Centura Capitalei între un autoturism și un scuter. Din primele informații oferite de autorități persoana care se afla pe scuter a fost rănită foarte grav în timpul imactului.

Accident teribil pe Centura Capitalei

Traficul a fost îngreunat pentru zeci de minute și s-a circulat doar pe o singură bandă până poliția a terminat ancheta și a efectuat verificările necesare. Accidentul, produs între o mașină și un scuter care s-au ciocnit s-a soldat cu o singură persoană grav rănită, un bărbat care conducea scuterul.

Victima, transportată de urgență la spital cu elicopterul

Ulterior, la fața locului a ajuns și un elicopter SMURD, acesta fiind solicitat imediat pentru salvarea victimei care se află în stare gravă. Vom reveni cu amănunte pe măsura ce aflăm mai multe informații cu privire la această tragedie.

Unde a avut loc accidentul

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis recent că impactul a avut loc pe DN Centura București, chiar în localitatea Măgurele din județul Ilfov. Incidentul a fost prezentat de polițiști drept o coliziune în care au fost implicate un autoturism și un scuter.

Victima care conducea scuterul, grav rănită în urma impactului

Se pare că persoana aflată pe scuter a fost rănită grav în urma impactului cu autoturismul, mai ales că se deplasau la o viteză mai ridicată. În prezent elicopterul SMURD transportă rapid victima la un spital din București în vederea salvării acesteia, mai ales că un transport cu ambulanța ar fi durat extrem de mult.

Totuși, din cauza accidentului, traficul rutier din zonă a fost îngreunat și se circulă pe o singură bandă, mai ales că vorbim de o oră de vârf cu trafic intens pe Centra Capitalei. Polițiștii au estimat că circulația a fost îngreunată timp de zeci de minute din cauza acestui accident.

Cookies