Accident teribil pe A2. Un copil a fost proiectat prin parbrizul mașinii

14 iul. 2021
467 Afișari
Accident teribil pe A2. Un copil a fost proiectat prin parbrizul mașinii
Un copil a fost proiectat prin parbrizul mașinii

Un accident teribil a avut loc miercuri la prânz pe A2, Autostrada Soarelui. Din primele informații, un copil a fost proiectat prin parbrizul mașinii.

Un copil a fost proiectat prin parbrizul mașinii, pe A2, miercuri la prânz.

Din primele informații prezentate de Digi24 accidentul a avut loc la kilometrul 72 al A2, în dreptul localității Dor Mărunt din județul Călărași, pe sensul spre Capitală.

Se pare că șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului și s-a lovit de parapetul dintre cele două sensuri ale A2.

În urma impactului, copilul, pasager al mașinii, a fost proiectat prin parbriz.

La fața locului a ajuns și un elicopter SMURD care îl transportă pe micuț, aflat în stare gravă, la spital.

Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul și pentru a afla dacă șoferul a respectat regula care prevede ca un copil de vârsta victimei să călătorească într-un scaun dedicat transportului pentru copii.

Traficul a fost blocat pe sensul A2 spre București pentru aproximativ 45 de minute pentru a permite elicopterului să aterizeze pe suprafața de rulare în vederea preluării și transportării către o unitate spitalicească a copilului, victimă a accidentului.

Accident și în weekend pe A2

Un accident în lanț în care au fost implicate patru maşini a avut loc sâmbătă dimineața pe Autostrada Soarelui. Un carambol cu patru maşini a avut loc sâmbătă dimineața pe Autostrada Soarelui. Două persoane au fost rănite, însă acestea nu au avut nevoie de îngrijiri medicale la spital.

Autoritățile mai spun că unul dintre cele patru autoturisme implicate a rămas însă imobilizat, temporar, pe banda a doua, el fiind luat de pe carosabil după finalizarea anchetei. Acest lucru a dus la o aglomerație de nedescris.

Cât a costat Autostrada Soarelui

Pe lângă faptul că a durat foarte mult construcţia sa(1983 – 2012), A2 a și costat foarte mult. Valoarea totală a investiţiei pentru autostrada Bucureşti-Constanţa este de aproximativ 650 de milioane de euro.

Astfel, pentru fiecare kilometru din această autostradă reiese că s-au cheltuit 3,2 milioane de euro.

Știre în curs de actualizare

Cookies