Accident teribil în parcul IOR! O mașină de mici dimensiuni a Poliției Locale S3 a izbit în plin două femei: le-a proiectat de pe aleea principala pe zona de gazon la aproximativ cinci metri UPDATE

31 aug. 2021
1720 Afișari
Accident teribil în parcul IOR! O mașină de mici dimensiuni a Poliției Locale S3 a izbit în plin două femei: le-a proiectat de pe aleea principala pe zona de gazon la aproximativ cinci metri UPDATE

Un incident teribil a avut loc luni seară în parcul Alexandru Ioan Cuza din Sectorul 3 al Capitalei, cunoscut drept IOR. Acolo, o mașină de mici dimensiuni a Poliției Locale Sector 3 a izbit în plin două femei care se deplasau pe aleea principală. Impactul a fost atât de puternic încât acestea au fost proiectate pe gazon, la o distanță de câțiva metri, spun martorii. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD care a preluat cele două victime. Cei care au văzut incidentul mai spun că polițistul respectiv ar fi plecat de pe loc cu mașinuța și că sunt șanse mari să fi pierdut controlul vehiculului ducând astfel la o tragedie.

UPDATE ACCIDENT în Parcul IOR:

Apar noi informații în caz. Se pare că cele două persoane rănite, de sex feminin, aveau vârsta de 46 și 33 de ani. Acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Polițistul local care conducea vehiculul electric a fost testat cu aparatul alcooltest, însă rezultatul a fost zero, mai transmite G4media.ro pe surse. În prezent polițiștii fac cercetări în continuare pentru infracțiunea de vătămare din culpă.

Știre inițială:

Accident în Parcul IOR cu o mașină de Poliție Locală de mici dimensiuni care a lovit două persoane pe aleea principală. O serie de discuții aprinse au apărut luni seară pe un grup de Facebook din Sectorul 3.

Mai multe persoane, martore ale unui incident teribil petrecut în parcul IOR, au început să povestească ceea ce s-a întâmplat. Cu toate că nu avem încă o reacție oficială cu privire la ceea ce s-a întâmplat, la ora transmiterii acestei știri, am adunat mărturisirile a mai mulți martori care povestesc ceea ce au văzut și rămâne să completăm informațiile despre caz pe măsură ce acestea. Cazul pare să fie unul cu adevărat delicat.

O mașină de Poliție Locală care patrula prin Parcul IOR a lovit două femei ce se plimbau pe aleea principală

Martorii povestesc că femeile au fost proiectate pe gazonul din parc, la mai câțiva metri distanță. Una dintre victime avea glezna rănită și sângera, în timp ce o altă doamnă a fost izbită de un copac și s-a lovit la cap și cel mai probabil la coloană, ținând cont că nu își mai simțea șoldul, după cum povestește o tânără care ar fi stat cu ea până la venirea echipajelor SMURD.

„Eu și prietena mea eram chiar lângă locul accidentului in parc cu copiii. Am auzit un sunet puternic și apoi un țipăt de durere. O mașina mica de poliție, care patrula prin parc, a lovit violent doua doamne pe care, din cauza impactului le-a proiectat de pe alea principala pe zona de gazon la Apx 5m.

O victimă avea glezna zdrobită

Una din doamne avea glezna zdrobită și sângera (cred ca a trecut cu mașina peste glezna ei) iar cealalata doamna care era întinsa la pământ, a fost izbită de un copac cu capul, pentru ca avea o contuzie și sângera și mi-a comunicat asta in timpul in care eu am stat cu ea pana la venirea ambulanței. Nu simțea soldul și avea dureri cumplite, de mai avea puțin și leșina. Am încercat sa o țin trează și nemișcată pana la venirea echipajelor.

A fost luată in circa 20 de minute de la sol (din punctul meu de vedere extrem de greu pentru ca prezenta probleme la coloana vertebrală). A fost transportat de echipaj Smurd si pe targa ii umflau o saltea gonflabila, pe semne ca existau probleme la coloana. Era plină de echipamente medicale pe ea. Sper sa se facă ambele bine si sa aibă o viața normala! Momente cumplite. Sănătate!”, povestește o femeie care se afla cu copiii în parcul IOR în momentul producerii accidentului.

De asemenea, aceeași martoră mai recunoaște că nu a văzut momentul impactului din parcul IOR, însă polițitul implicat în accident ar fi plecat de pe loc cu mașina și cel mai probabil ar fi pierdut controlul ei. Mai mult, ar fi fost vorba de un angajat mai în vârstă al serviciului de Poliție Locală.

„Nu am văzut momentul impactului. Ce știu, este ca domnul polițist a plecat de pe loc cu mașinuța. Probabil, a pierdut controlul. Cu siguranța nu a fost ceva voit, oricum mai avea puțin și era bătut. Violență verbală a primit din plin”, mai povestește femeia pe Facebook.

O altă femeie, prietenă a primei martore, confirmă povestea și spune ce s-a întâmplat în seara de luni în parc

Femeia spune că ar fi fost vorba de un polițist local mai în vârstă care ar fi încurcat pedalele mașinii electrice pe care o folosea să patruleze parcul. Mai mult, o altă persoană spune că săptămâna trecută o altă mașină electrică de poliție din parc era să lovească un copil pe bicicletă.

„A fost cumplit. Poze nu am putut face de durere în suflet pentru acele doamne. Una cred ca avea glezna zdrobită …oricum ceva extrem de grav la picior, iar cealaltă doamna ceva foarte grav la coloana și o contuzie la cap – probabil lovitura de un copac în cădere. Sunt încă în stare de soc . Copii erau speriați în parc.

Este cumplit ce s-a întâmplat. Ar trebui interzise, măcar pe timp de zi, acele mașinuțe. Sau nu la ore de vârf când parcul este plin de copii. Nu este o explicație care poate fi înțeleasă: „am încurcat pedalele „….oribil. Domnul polițist este destul de în vârstă dar ….atunci când nu te simți sigur pe ceea ce faci, este mai bine sa recunoști și sa te orientezi spre altceva. Concluzia ar fi sa milităm pentru scoaterea patrulelor cu mașinuțele acelea pe timp de zi. Și sa ne rugam pentru sănătatea celor 2 doamne”, a povestit o altă martoră a incidentului, prietenă cu prima.

Un alt bărbat a povestit și el incidentul

Un alt bărbat a povestit și el ce s-a întâmplat, explicând că era chiar acolo în momentul impacului.

„S-a întâmplat în fața noastră, dar eu nu sunt psihopat să fac poze. Culmea e că s-au strâns cam 50-60 de persoane care făceau poze (de lăudat pe Facebook). Cam 8 mașini de politie în parc, plus Smurdul. Și eu caut să aflu cum se numesc victimele”, a explicat bărbatul pe același grup de Facebook, spunând că zeci de oameni îngroziți s-au strâns la fața accidentului teribil din Parcul IOR.

Vom reveni cu amănunte pe măsură ce acestea apar.

Cookies