Accident teribil în Bulgaria. 46 de oameni au murit după ce un autocar a luat foc. Doar șapte persoane au supraviețuit | VIDEO

23 nov. 2021
5424 Afișari
Accident teribil în Bulgaria. 46 de oameni au murit după ce un autocar a luat foc. Doar șapte persoane au supraviețuit | VIDEO
Accident teribil în Bulgaria. 46 de oameni au murit după ce un autocar a luat foc. Doar 7 persoane au supraviețuit | VIDEO

Un accident teribil a avut loc azi-noapte în Bulgaria. 46 de oameni au murit după ce un autocar a luat foc după ce a lovit o balustradă. Din păcate, doar 7 persoane au supraviețuit, iar restul au fost carbonizate complet. Imaginile sunt teribile.

În Bulgaria s-a petrecut un teribil accident azi-noapte. Din 53 de pasageri, 46 au murit după ce un autocar înmatriculat în Macedonia a lovit o balustradă și apoi a luat foc. Victimele au fost carbonizate complet, spun autoritățile locale.

Accident de autocar cu 46 de morți în Bulgaria

O tragedie imensă a avut loc aseară pe o șosea din vestul Bulgariei. Incidentul a avut loc după ora locală 02:00 (00:00 GMT), în apropiere de satul Bosnek, conform informaților oferite de Ministerul de Interne bulgar și citate de agenția de presă BTA.

Din primele informații se pare că mașina de mare tonaj care avea zeci de pasageri la bord era înmatriculată în Macedonia. Aceasta a lovit o balustradă și apoi a luat foc instant. Mai mult, din păcate, printre victime se aflau și mulți copii. Victimele sunt cetățeni din Macedoniei de Nord, aflate în excursie, mai spune presa locală.

Șapte pasageri au supraviețuit, dar cu arsuri serioase

Din cei 53 de pasageri, doar șapte au supraviețuit tragediei, însă și aceștia au arsuri grave în urma incendiului care a făcut mașina și oamenii pur și simplu scrum. Aceștia au fost duși de urgență la spitalul de urgență din Sofia, unde primesc îngrijiri medicale și acum sunt în stare stabilă.

Cum s-a petrecut tragedia

Ministrul de Externe al Macedoniei de Nord, Bujar Osmani, a vorbit despre modul în care s-a petrecut tragedia care a îngrozit o lume întreagă luni dimineață. Acesta a transmis că autocarul se întorcea spre Skopje, după ce pasagerii fuseseră într-o excursie în Turcia, la Istanbul. Cazul terifiant a fost luat extrem de în serios de autoritățile bulgare, care au venit în număr mare la fața locului.

Ministrul bulgar de interne, Boyko Rașkov, a povestit că trupurile victimelor erau „complet arse”.

„Imaginile sunt terifiante”, a spus acesta jurnaliștilor.

În prezent, porțiunea de autostradă unde s-a produs teribila tragedie este închisă circulației, la fața locului fiind făcută o amplă anchetă pentru a stabili exact modul în care s-a petrecut accidentul soldat cu zeci de morți. Mai mult, prim-ministrul Macedoniei de Nord, Zoran Zaev, l-a contactat luni pe omologul său bulgar pentru a discuta despre cele întâmplate.

În Bulgaria au avut loc duminică alegeri prezidențiale.

Cookies