Accident teribil cu un autobuz STB. Unui șofer i s-a făcut rău chiar în pasajul de la Victoriei | VIDEO

05 sept. 2021
4236 Afișari
Accident teribil cu un autobuz STB. Unui șofer i s-a făcut rău chiar în pasajul de la Victoriei | VIDEO
Accident teribil cu un autobuz STB. Unui șofer i s-a făcut rău chiar în pasajul de la Victoriei | VIDEO

Un accident teribil a avut loc duminică seară în București, după ce unui șofer de autobuz STB i s-a făcut rău la volan chiar în momentul în care treacea prin pasajul de la Victoriei. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Un accident grav a avut loc duminincă în București cu o mașină STB. Incidentul teribil s-a petrecut chiar în Pasajul Victoriei din Capitală, asta după ce unui șofer de autobuz STB i s-a făcut rău în timp ce conducea. Acesta a pierdut controlul volanului din cauza problemelor de sănătate și apoi a intrat cu mașina de mare tonaj fix în gardul protector pe care l-a distrus alături de vreo patru stâlpi de protecție.

Probleme medicale pentru șoferul autobuzului STB

Șoferul în vârstă de 58 de ani ar fi suferit un puseu de tensiune, iar din cauza acestei probleme medicale a pierdut pentru moment controlul volanului. În urma impactului, geamul autobuzul STB s-a spart și mașina a fost avariată. Totuși, din fericire, nimeni nu a fost rănit în teribilul incident.

Într-un final, șoferul auto și-a revenit și a reușit să conducă singur autobuzul la garajul Societății de Transport București, însă însoțit de un coleg, pentru a nu trece iar prin vreo situație care să necesite o atenție sporită. De asemenea, pasagerii speriați au fost preluați ulterior de un alt autobuz al liniei 330, linie pe care s-a produs accidentul de duminică.

Traficul nu a fost afectat de incident

Mai mult, traficul nu a fost afectat, asta pentru că autobuzul circula pe un culoar special pentru mijloacele de transport în comun, fără să poată lovi alți participanți la trafic. Din fericire singurele pagube materiale au fost produse la autobuzul sensibil avariat de cele întâmplate.

Dacă situația s-ar fi produs în vreo interesecție aglomerată finalul acestui incident ar fi putut să fie cu mult mai tragic. Din fericire de această dată nimeni nu a fost rănit, iar șoferul și-a revenit într-un timp foarte scurt. Rămâne de văzut ce măsuri va lua STB astfel încât astfel de situații să nu se mai repete și în viitor.

Cookies