ARHIVA B365

Accident spectaculos în Bucureşti: O tânără a rămas cu maşina „lipită” de copac

Accidentul a avut loc, duminică, în jurul orei 17.00. Aflată la volanul unui Renault Clio, şoferiţa de 26 de ani, a încercat să intre, de pe banda sa, în faţa unei alte maşini care circula în acelaşi sens. A lovit o bordură şi, în urma impactului, s-a răsturnat în spaţiul verde de pe marginea şoselei, ajungând cu maşina „lipită” de un copac.

„Cele două autoturisme circulau pe şoseaua Kiseleff, dinspre Băneasa. Ambii conducători auto au trecut de rondul de la Casa Presei şi au vrut să revină pe şoseaua care intra în linie dreaptă. Atunci, tânăra aflată la volanul autoturismului Clio, a frânat şi a lovit bordura”, a explicat, pentru EVZ, inspectorul principal Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei.

Potrivit reprezentantului Brigăzii rutiere, niciunul din cei trei pasageri ai autoturismului nu a necesitat internarea, ci au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri reiese că vinovată de producerea accidentului este şoferiţa aflată la volanului autoturismului Renault Clio.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button