ÎN BUCUREȘTI

Accident spectacular azi-noapte în București. Un șofer s-a răsturnat cu maşina pe bulevardul Chișinău

Un accident spectacular a avut loc azi-noapte în București, după ce un șofer aflat în stare de ebrietate s-a răsturnat cu maşina pe bulevardul Chișinău din Capitală.

Un grav accident s-a petrecut pe Bulevardul Chişinău din Capitală marți seara, după ce un şofer a lovit bordura refugiului de tramvai şi s-a răsturnat pe plafon.

Ulterior, șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar poliţiştii au constatat că acesta consumase băuturi alcoolice. La scurt moment după incident  bărbatul a fost transportat la Spitalul Sf. Pantelimon pentru a primi îngrijiri medicale.

Accident azi noapte în București

În jurul orei 23:40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd. Chişinău.

Conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe Bd. Chişinau dinspre Bd. Basarabia, în momentul în care a ajuns în dreptul staţiei STB-Pictor Hârlescu, a lovit bordura refugiului şi s-a răsturnat pe plafon. În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, fiind transportat la Spitalul Sf. Pantelimon în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferul era băut

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button