Accident și ceartă în cartierul Drumul Taberei din București. Șoferul a încercat să fugă de polițiști și s-a oprit cu mașina în gardul unei stații de metrou

17 apr. 2023
4454 afișări
Accident și ceartă în cartierul Drumul Taberei din București. Șoferul a încercat să fugă de polițiști și s-a oprit cu mașina în gardul unei stații de metrou
Accident și ceartă în cartierul Drumul Taberei din București. Șoferul a încercat să fugă de polițiști și s-a oprit cu mașina în gardul unei stații de metrou. Sursa foto: captură/ antena3.ro

Accident și ceartă, noaptea trecută, în cartierul Drumul Taberei din București. Un șofer nu a vrut să oprească la semnalele polițiștilor rutieri și a încercat să fugă, dar s-a oprit cu mașina în gardul unei stații de metrou din Sectorul 6. Când oamenii legii au ajuns la fața locului, atât șoferul, cât și pasagerul au devenit recalcitranți.

Accident și ceartă în cartierul Drumul Taberei din București

Doi tineri au refuzat să oprească la semnalele polițiștilor după ce au fost „surprinși” de radar. Doar că nu au fugit prea departe pentru că, în scurt timp, s-au oprit cu mașina în gardul unei stații de metrou.

Când polițiștii au ajuns la cei doi, s-a iscat o ceartă în toată regula. Unul dintre tineri le spune agenților să nu-l zăpăcească:

Băi, nu am făcut nimic, ho! Da, eram cu el în mașină. Ce s-a întâmplat? Băi, lasă-mă să îmi iau mașina, nu am făcut nimic, nu am fost eu la volan, nu mă zăpăci!, spune unul dintre băieți către polițiști, potrivit antena3.ro.

Imaginile respective au fost postate pe Facebook de un martor care spune că mașina în care se aflau cei doi tineri avea o viteză peste limita legală și se deplasa dinspre Favorit spre Piața Moghioroș.

Sursa foto: captură/ antena3.ro
Sursa foto: captură/ antena3.ro

Conducătorul autoheviculului a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, iar aceștia au plecat în urmărirea mașinii. În momentul în care a ajuns în zona Piața Moghioroș, șoferul a intenționat să facă dreapta pe strada Brașov, însă din cauza vitezei, mașina a sărit peste alveolă, a rupt un stâlp și s-a oprit în gardul stației de metrou.

Dar asta nu este tot. Șoferul a vrut să fugă, dar polițiștii l-au prins după numai 50 de metri și l-au încătușat. Deocamdată nu se știe dacă a consumat băuturi alcoolice.

Și pasagerul a ajuns la secția de poliție după ce s-a certat cu agenții. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, iar pe trotuar și în intersecție nu se afla nimeni.

Cookies