ACCIDENT PE DN 1, la Otopeni. Cinci maşini implicate, şase persoane rănite UPDATE

de:
26 mai 2016
0 Afișari
ACCIDENT PE DN 1, la Otopeni. Cinci maşini implicate, şase persoane rănite UPDATE

UPDATE 16.20 Potrivit reprezentanţilor poliţiei Ilfov, datele preliminare arată că accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism a frânat brusc şi a intrat în coliziune cu o altă maşină care circula regulamentar. Alte două autoturisme care veneau din spate au fost şi ele implicate, scrie Mediafax. 

UPDATE 16.05 Potrivit ultimelor date furnizate de ISU Bucureşti – Ilfov, patru persoane rănite vor fi transportate la Spitalul Floreasca. Nu există copii printre victime. 

UPDATE 15.38 Potrivit ISU, toate victimele sunt conştiente şi cooperează.

Cinci mașini au fost implicate, joi după-amiază, într-un accident rutier care a avut loc la Otopeni. Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov, accidentul s-a soldat cu şase victime, dintre care doar trei au acceptat să fie transportate la spital.

La faţa locului s-au deplasat o maşină de descarcerare, trei ambulanţe SMURD şi două autospeciale de stingere, in cazul in care exista scurgeri de carburant. Potrivit ISU, nu există persoane încarcerate. 

Potrivit centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia se desfăşoară cu dificultate, în Otopeni, pe Drumul Naţional 1, sensul de mers către Bucureşti. Traficul a fost blocat pentru câteva minute astfel încât să se poată face măsurători, ulterior fiind reluat.

„În județul Ilfov, din cauza a două evenimente rutiere în care au fost implicate 5 autoturisme, circulația pe sensul Ploiești – București al DN1 se desfășoară dificil, pe una dintre cele trei benzi de rulare, în zona orașului ilfovean Otopeni”, a transmis Infotrafic.

Cookies