ACCIDENT rutier GRAV: o persoană a murit. Circulaţie blocată două ore pe DN2 E85

de:
16 oct. 2014
0 Afișari
ACCIDENT rutier GRAV: o persoană a murit. Circulaţie blocată două ore pe DN2 E85

Din primele date, accidentul soldat cu un mort şi un rănit a avut loc după ce şoferul unui autoturism BMW X5 înmatriculat în Vrancea, care se deplasa dinspre Buzău spre Bucureşti, s-ar fi ciocnit cu un utilaj agricol aflat în faţa sa, pe acelaşi sens de mers, informează Mediafax.

Ulterior, autoturismul BMW a pătruns pe contrasens, unde s-a lovit de un autoturism Audi, înmatriculat în Bucureşti, în timp ce tractorul a ieşit în afara şoselei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, comisar şef Florina Crucianu, în urma impactului, şoferul autoturismului Audi, un bărbat de 56 de ani, din Bucureşti, a murit pe loc, în timp ce şoferul celui de-al doilea autoturism a fost grav rănit, fiind transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Traficul pe DN2 E85 între localităţile Cioranca şi Costeşti a fost blocat în urma accidentului, fiind reluat după aproximativ două ore, în prezent în zona accidentului desfăşurându-se pe un singur sens.

Cercetările la faţa locului sunt făcute de către poliţişti de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Buzău.

Conform Florinei Crucianu, cercetările sunt continuate pentru stabilirea persoanelor vinovate de producerea tragediei, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Potrivit unor martori, tractorul implicat în accident ar fi intrat pe şoseaua europeană fără să fi semnalizat.

Cookies