Accident provocat de un poliţist pe Centura Capitalei. Cinci persoane rănite

de:
28 iul. 2013
0 Afișari
Accident provocat de un poliţist pe Centura Capitalei. Cinci persoane rănite

O maşină a Poliţiei Chitila a fost implicată în accidentul care a avut loc, duminică dimineaţă, pe centura Capitalei, în urma căruia au fost rănite cinci persoane, aceasta intrând în coliziune cu un autoturism care a ajuns pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un altul.

„Un autovehicul de poliţie condus de un agent de la structura de ordine publică a Poliţiei Chitila a pătruns pe Soseaua de Centură Bucureşti fără a acorda prioritate de trecere unui alt autoturism Daewoo Cielo, acesta din urmă fiind proiectat într-un alt autoturism Opel de pe contrasens”, a declarat şeful Biroului de accidente Ilfov, Ciprian Olteanu, citat de RTV.

Maşina de poliţie în care se afla un agent nu se deplasa în misiune şi nu avea semnalele în funcţiune, a precizat pentru Mediafax Cătălina Margu, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Ilfov. Cercetările la faţa locului nu s-au finalizat pentru a se stabili cine poartă vina producerii accidentului, a mai precizat Margu.

În cele două maşini se aflau şase persoane, dar una a refuzat transportul la spital. Două femei cu copiii lor au fost duşi cu ambulanţele şi un bărbat a fost preluat de elicopterul SMURD, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov Simion Petruş. El a mai precizat că cei implicaţi în accident nu sunt în stare gravă, toţi cei duşi la spital prezentând lovituri.

Cookies