Accident produs azi-noapte pe Bd Ghencea din Capitală. O mașină s-a izbit în stâlp, după o cursă nebună pe străzi, cu poliția pe urme

19 apr. 2022
5306 afișări
Accident produs azi-noapte pe Bd Ghencea din Capitală. O mașină s-a izbit în stâlp, după o cursă nebună pe străzi, cu poliția pe urme
SURSA FOTO: infotraficromania.ro

Un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice, care conducea fără să aibă permis de conducere, a provocat azi-noapte un accident rutier în București. El s-a oprit cu mașina într-un stâlp, după ce a încercat să fugă de polițiști. Urmărirea s-a produs pe Bulevardul Ghencea din Sectorul 6 al Capitalei.

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani a lovit un autoturism şi un stâlp de iluminat public stradal, în noaptea de luni spre marţi, în Capitală, după ce nu a oprit la semnalul poliţiştilor rutieri, scrie Digi24.

„În jurul orei 00,05, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere au efectuat semnal de oprire unui conducător auto, iar acesta nu s-a conformat. În cauză, s-a procedat la urmărirea acestuia până pe bulevardul Ghencea, unde a intrat în coliziune cu un auto, apoi cu un stâlp de iluminat public stradal”, a informat Brigada Rutieră a Capitalei.

Polițiștii au aflat că persoana băută conducea fără să aibă permis pentru nicio categorie de vehicule.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a ambilor conducători auto, care au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, respectiv pentru recoltarea de mostre biologice a conducătorului auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Îți recomandăm să citești și:

 

Cookies