Accident pe Strada Buzești, pe linia de tramvai. STB: Liniile 24 și 45, blocate pe sensul spre Piața Victoriei

29 apr. 2024
433 afișări
Accident pe Strada Buzești, pe linia de tramvai. STB: Liniile 24 și 45, blocate pe sensul spre Piața Victoriei
Accident pe Strada Buzești. STB: Liniile 24 și 45, blocate pe sensul spre Piața Victoriei. Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Florin F.

STB îi anunță pe călători că liniile 24 și 45 sunt blocate pe Strada Buzești, pe sensul spre Piața Victoriei, din cauza unui accident.

UPDATE, ora 12:07: În accident a fost implicat un autobuz STB. 4 călători au fost transportați la spital, potrivit InfoTrafic România.

Potrivit sursei citate, un autoturism a intrat în coliziune cu autobuzul. Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au fost negative.

Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. Traficul rutier din zonă este îngreunat.

STB: Accident pe Strada Buzești, liniile 24 și 45, blocate

Un accident a avut loc în urmă cu puțin timp, pe linia de tramvai de pe Strada Buzești. Societatea de Transport București anunță la ora 11:01 că liniile 24 și 45 sunt blocate în stația Piața Buzești, pe sensul de mers spre Piața Victoriei.

Liniile 24 și 45 – blocate pe Str. Buzești, în stația Piața Buzești, pe sensul spre Piața Victoriei. Cauza: eveniment de circulație, anunță STB într-o postare pe rețeaua X, fost Twitter.

Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Florin F.
Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Florin F.

Un membru al comunității Info Trafic Bucuresti si Ilfov a postat imaginea de mai sus pe grupul de Facebook.

La fața locului au ajuns pompierii, poliția, dar și ambulanța SMURD.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies