Incident pe Șoseaua Berceni. „Un pieton a făcut o criză convulsivă”

09 iun. 2024
722 afișări
Incident pe Șoseaua Berceni. „Un pieton a făcut o criză convulsivă”
Accident pe Șoseaua Berceni. Martor: O mașină a lovit un pieton. Sursa foto: INQUAM Photos / George Călin

UPDATE: Un alt membru al grupului de Facebook, angajat SABIF (Serviciul de Ambulanță București – Ilfov) anunță că nu a fost vorba de un accident rutier. Pietonul a fost transportat, conștient, la Spitalul Bagdasar:

Pacient cunoscut epileptic, criză convulsivă în stradă, status post grand mal, căzut pe trotuar, cu traumatism cranian. Conștient, transportat la Bagdasar. Nu a fost lovit de nici o mașină, a transmis Eliza G. pe „Info Trafic Bucuresti si Ilfov”.

Știrea inițială

Un accident a avut loc în urmă cu scurt timp pe Șoseaua Berceni din Capitală, în zona Monaco Towers. Un pieton ar fi implicat în accidentul rutier, anunță un martor.

Accident pe Șoseaua Berceni

Un accident a avut loc duminică, 9 iunie 2024, în jurul orei 10:30, pe Șoseaua Berceni din Sectorul 4 al Capitalei, în zona Monaco Towers.

Un administrator al grupului „Info Trafic Bucuresti si Ilfov” anunță pe grupul de Facebook că ar fi vorba de accident rutier cu pieton.

Șos. Berceni
• auto vs pieton, a transmis Marius M.

La ora 10:43, mai mulți utilizatori Waze au raportat accidentul în aplicație. De asemenea, potrivit utilizatorilor, la fața locului s-ar afla și polițiști.

Sursa foto: captură ecran Waze
Sursa foto: captură ecran Waze

Știre în curs de actualizare. Revenim cu informații.

Un alt accident cu pieton a avut loc sâmbătă, 8 iunie 2024, pe Șoseaua Andronache din București, în jurul orei 21:30. Din nefericire, pietonul a suferit un stop cardiorespirator, iar în ciuda eforturilor depuse de medici, nu a supraviețuit. Cadrele medicale au fost nevoie să declare decesul.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies