Accident pe Șoseaua Berceni din București. Un pieton a fost lovit în timp ce se afla pe trecere

20 ian. 2023
3549 afișări
Accident pe Șoseaua Berceni din București. Un pieton a fost lovit în timp ce se afla pe trecere
Accident pe Șoseaua Berceni din București. Un pieton a fost lovit în timp ce se afla pe trecere | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Un accident cu pieton a avut loc în această dimineață în București, pe Șoseaua Berceni. Acesta a fost lovit de o mașină în timp ce se afla pe trecerea de pietoni.

Accident cu pieton pe Șoseaua Berceni

Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 08:00. Un pieton a fost lovit de o dubă în timp ce se afla pe trecerea de pietoni, conform informațiilor transmise pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

La fața locului s-au prezentat atât echipaje ale Brigăzii Rutiere București, cât și ambulanța. Medicii au acordat îngrijiri persoanei lovite de mașină.

Nu se știe încă care au fost condițiile în care a avut loc accidentul rutier din această dimineață.

„19% din accidentele sunt provocate de neacordări de prioritate”

Brigăzii Rutiere București a transmis bilanțul accidentelor rutiere ce au ajut loc în București în 2022. La prezentarea acestuia a participat și prefectul capitalei, Toni Greblă.

Acesta a atras atenția la faptul că participații la trafic, atât șoferi, cât și pietoni, trebuie să fie informați corespunzător în ceea ce privește riscurile la care se expun. După cum se arată în bilanțul pentru anul trecut:

  • 20% dintre accidentele grave au fost produse ca urmare a traversării neregulamentare,
  • 19% dintre accidentele grave au fost produse ca urmare a neacordării de prioritate la trecerile de pietoni.

Pentru a putea identifica cele mai bune metode de protejare a participanților la trafic, prefectul consideră că este necesară o mai bună colaborare între autoritățile locale, PMB și primăriile de sector.

Cookies