ARHIVA B365

ACCIDENT pe linia tramvaiului 1. Ambele sensuri de circulaţie, BLOCATE, duminică

ACCIDENT BUCUREŞTI TRAMVAIUL 1.  „Pe Calea Şerban Vodă, la Adesgo, s-a produs un accident rutier de către terţi pe linia de tramvai. Ambele sensuri de circulaţiei ale tramvaiului 1 sunt BLOCATE şi se ia în calcul devierea tramvaielor”, a anunţat RATB într-un mesaj duminică după-amiază. 

Conform sursei citate, în accidentul rutier au fost implicate mai multe autoturisme şi ar putea fi persoane rănite. 

ACCIDENT BUCUREŞTI TRAMVAIUL 1.  Traseul tramvaiului 1 este cel mai lung din Bucureşti, în prezent. 

VEHICULELE RATB, insuficiente pe străzile din Capitală. Câte sunt STRICATE şi ce grad de uzură au

ACCIDENT BUCUREŞTI TRAMVAIUL 1.  Angajaţii RATB susţin că numărul mijloacelor de transport în comun care circulă pe străzile oraşului este insuficient, sute de autobuze fiind stricate şi lăsate în depou, din cauza lipsei banilor. Conducerea Regiei confirmă că, în privinţa parcului de vehicule, problemele sunt generate de gradul avansat de uzură şi precizează că sute de autobuze, tramvaie şi troleibuze sunt în momentul de faţă nefuncţionale, aflându.se în reparaţii.

PROTEST al angajaţilor RATB: „Casierele nu au unde să îşi facă nevoile fiziologice”

Angajaţi ai RATB au protestat, vineri, în faţa Autobazei Militari. Oamenii şi-au exprimat nemulţumirea faţă de condiţiile de muncă, salariile primite şi dotările tehnice. Una dintre problemele semnalate le-a vizat pe casiere, sindicaliştii spunând că acestea „nu au unde să îşi facă nevoile fiziologice”.

100 de furturi pe lună, în autobuze şi tramvaie RATB. În ce loc se poziţionează hoţii

ACCIDENT BUCUREŞTI TRAMVAIUL 1.  Peste 100 de reclamaţii sunt înregistrare lunar la Poliţie, privind furturi în mijloacele de transport ale RATB. Reprezentanţii Regiei avertizează bucureştenii în privinţa locului din autobuze sau tramvaie în care se poziţionează, cel mai adesea, hoţii.

ACCIDENT BUCUREŞTI TRAMVAIUL 1.  

TOP: Care sunt cele mai vandalizate autobuze şi tramvaie RATB. Cât pierde Regia din acest motiv

Deşi pierderile cauzate de acte de vandalism au fost mai mici în 2015, la RATB, faţă de 2014, Regia a pierdut aproape 1 milion de lei în anul care a trecut din cauza călătorilor care au provocat pagube în mijloacele de transport, fiind înregistrate 269 de astfel de cazuri. Autobuzele cel mai des distruse sunt cele de pe linia 116, 104 şi 202. În ceea ce priveşte tramvaiele, cel mai mult au avut de suferit, printre altele, cele de pe liniile 11, 41 şi 32. Când vine vorba de troleibuze, primele care ocupă topul celor vandalizate sunt 65, 62, 66, 69 şi 86.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button